Овална Форма Распорные Мъниста Смесен Цвят на Уроки Мъниста Ивица Смола Мъниста 6/8/10 мм за Бижута направи си САМ Окачване Гривна Колие

Нов

1.17лв.

/ 2.34лв.

В наличност

Забележка:Мъниста могат да имат малка разлика в цвят и размер.ние сме най-вече продава естествени камъни, изработени ръчно или машинно полиране, че е трудно да бъдат еднакви.Моля, разберете, преди да закупят.Ако не сте доволни,моля, свържете се с нас за да решим проблема вместо вас.

1) Ако стойността на поръчката надвишава $10,стоките ще бъдат безплатна доставка чрез China Post Registered Air Mail или Epackt.

2) Ако стойността на поръчката е под $5,а след това стоките ще бъдат безплатна доставка чрез икономическа въздушна поща.

3) Ако стойността на поръчката надвишава $120, а след това стоките ще бъдат доставени безплатно чрез DHL,EMS,Fedex,TNT express delivery.

4)Резервирате повече от $500, можете да се свържете с нас, ние ще ви дадем една невероятна отстъпка.

Плащане

1) Моля, кликнете върху бутона "Купи сега", когато правите поръчка.

2) Набирателни е безплатен сигурна плащане за услуга, която автоматично е на разположение за всички транзакции.Тази услуга гарантира, че плащането ще бъде изпратена на продавача само след като се потвърди задоволително получаване на вашата поръчка.

Правила за връщане

1) Поръчки аранжированы след вашето потвърждение на поръчката, затова моля потвърдете вашата поръчка.

2) Ако има проблем или стоки незадоволителен, моля, първо се свържете с нас за бърз и задоволително решение, например, връщане или замяна на друг нов продукт за вас.

3) се Изисква, че продуктите са били върнати нас в рамките на 14 дни, след като се поиска възстановяване ще бъде приет.

4)Моля добросердечно свържете се с нас за връщане на първо място в рамките на 48 часа след получаването на стоките.

Свържете се с нас

Моля, най-напред отделете време, за да прочетете цялата предоставена информация.И не се колебайте да се свържете с нас, ако имате някакви въпроси по време на този процес.

И вие можете да се свържете с нас по търговския мениджър или електронна поща, ние ще отговорим на вашите въпроси в рамките на 1-12 часа.

Коментари

Ние сме зависими от удовлетвореността на клиентите, за да се постигне успех.Затова си положителен отзив за 5 ЗВЕЗДИ е изключително важен за нас.Ако сте доволни от нашите продукти, моля, отделете време, за да оставите положителен отзив

Моля, НЕ оставяйте никакви отрицателни отзиви, преди да се свържете с нас.Ние ще направим всичко възможно, за да разреши за вас на всички проблеми.Изпращане на отрицателна обратна връзка, ще бъде още не е твърде късно, ако проблемът не бъде решен.Вашата обратна връзка е много важно за нас, моля, дайте ни 5 звезди!

Етикети: смесени топки катран, кръгли топки с катран, дорийн шарени мъниста, мъниста от смола гуаньинь, перлени мъниста катран, мъниста от смола фламинго, мъниста смола ядрото, стил шарени мъниста, мъниста от смола, струни мъниста смола

Тегло на продукта 16g
Цени на едро Приет, Свържете се с нас и ще получите цена на едро
Форма На Продукта Овална Форма
Външен диаметър 6mm
Произход CN(Origin)
Бижута от Тип 4 Мъниста за бродерия
Бижута Тип 7 Мъниста за жени, мъжки гривни
Дропшиппинг да вземат, моля, не се колебайте да се свържете с нас
Добре или Модерен Модни модели
Тип бижута 6 мъниста, ръчно изработени направи си сам
Смислен Подарък правописа обиколки име или думи за вашите близки
Размерът на отвора около 1,5-2 мм
Вид на метал Няма
име на продукта Мъниста Уроки
Цвят U преса
Тип елемент Мъниста
Брой 50шт
Бижута Тип 3 Распорные мъниста
размер 8x6mm/10x7mm/6x4mm
номер на модела Мъниста Уроки
Тип бижута 5 Продажба на едро на perles
Бижута Тип 2 направи си сам бижута и аксесоари
Материал Смола
Бижута от Тип 1 Мъниста за бисероплетения
Костюм Гривна, Колие, Бижута направи си САМ, Мъниста за бижута
търговска марка ЯОМЯО

Напишете отзив

Овална Форма Распорные Мъниста Смесен Цвят на Уроки Мъниста Ивица Смола Мъниста 6/8/10 мм за Бижута направи си САМ Окачване Гривна Колие

Овална Форма Распорные Мъниста Смесен Цвят на Уроки Мъниста Ивица Смола Мъниста 6/8/10 мм за Бижута направи си САМ Окачване Гривна Колие

Забележка:Мъниста могат да имат малка разлика в цвят и размер.ние сме най-вече продава естествени камъни, изработени ръчно или машинно полиране, че е трудно да бъдат еднакви.Моля,

Свързани продукти