Захранван с батерии 3 М LED Роза Цвете Фея Венец Коледен Празник Светлини Ред За свети Валентин Сватбени Декорации

Нов

8.14лв.

В наличност

Батерията Работи 3M LED Rose Flower Fairy Garland Christmas Holiday String For Lights Valentine Wedding Decoration Products Features: 1. 100% чисто нов и високо качество. 2. Това розово цвете батерии струнен светлина, само 10/30/50 led крушки с прозрачен кабел и батерии помещение. 3. Той се нуждае от батерии ( не са включени в комплекта), което е энергосбережением и опазването на околната среда. 4. Гъвкав, преносим и лесен за съхранение.Можете да го направите на всяка форма, която искате, в съответствие с околната среда прилагане. 5. Чиста светлина и висока яркост, но това е студена светлина и липса на топлина, не е лесно бланширани и да се прекъсне, това е сигурно. 6. Лампи може да се използва в режим на постоянно включване или ОГНИЩЕ, а на батарейном отделението има превключвател за ВКЛЮЧВАНЕ/FLASH/изключване. 7. Перфектното бижу за Деня на Свети Валентин, Коледа, партита и други празненства, тя може лесно да се постави или да виси на стени, прозорци, врати, подове, дървета, билки и т.н. 8. Очарователните светлини правят около по-красиви през нощта и придават добра атмосфера на вашето място.Без съмнение, това ще ви донесе елегант лукс и романтично усещане.Спецификация: Форма: Цвете, Роза Цвят на Светодиодите: Розово, Топло бял, Бял,Син,Червен,Многоцветен Цвят на Кабела: Прозрачен Количество Led Топки: 30 led захранване: 2 x AA батерии или 3 x AA батерии (Не са Включени в комплекта) Дължина: 1 м/2 м, Два функционални режима: Постоянен и светкавица Прехвърляне на функционален режим с помощта на бутона за ВКЛЮЧВАНЕ/FLASH/изключване на прозрачен пластмасов батарейном отделение.Забележка: Това не е напълно водонепроницаемое устройство, за да се запази по-дълъг живот, трябва да се запази от дъжд или влажна околна среда.В Пакета включва: 1 xLED Батерия Розата е Цветето на Ред Ligh

Нашата Гаранция

Ние наистина вярваме, че ние сме едни от най-иновативните продукти в света, и ние искаме да сме сигурни, че ние подкрепяме това с риск без гаранция от 90 дни.

Ако не разполагате с положителен опит по НЯКАКВА причина, ние ще направим всичко възможно, за да се уверите, че вие сте на 100% доволни от покупката си.

Закупуване на стоки в Интернет може да се окаже сложна задача, затова ние искаме да разберете, че е абсолютно НУЛЕВ риск в закупуване на нещо и го опробовании.Ако ти не го харесва, без обиди, ние го оправим.

Имаме билет 24/7/365 и поддръжка по електронната поща.Моля, свържете се с нас, ако имате нужда от помощ.

Доставка по целия свят ✈

Моля, обърнете внимание, че доставката е застрахован по целия свят.Проследяващите номера, ВИНАГИ ще бъдат изпратени, така че можете да го следите на всяка крачка!Готини неща си струва да се налага да ги чакаме!

100% без риск покупка

Ако сте си го купили и не мисля, че той е подходящ за вас, не се притеснявайте.Просто ни изпратете съобщение и ние ще ви предложим замяна или връщане на пари, за да се уверите, че всичко е правилно.100% лесен и без риск процес.

Етикети: обувки светло лилаво, фалшив парче коса с бретон, led роза, светлини струнни лилаво, завеса led, чанта светло лилаво, синята роза, led ред, декор led, стъкло държач от неръждаема стомана

Характеристики Осветление, Led розови струнни светлини
Включени Ли Лампи ДА
номер на модела M5A345
Цвят Бял, Жълт, Червен, Лилаво, Сини, много, Розов, Топло Бяло
Напрежение 3V
Гаранция 1 година
Дистанционно управление No
Е Диммируемым No
Източник На Светлина Led лампи
Тип на батерията AA
Името на празника Коледа
Разстояние Осветление 6-10м
Случай дневна
Дължина 300cm
търговска марка MOONBIFFY
Базов Тип Няма
Нетъкани Материали Опашката No
Източник На Захранване Суха Батерия
Номер на главата 20-50 корона
Материал на корпуса Пластмаса
Документ CE, ROHS
Музика Няма
Произход CN(Origin)

Напишете отзив

Захранван с батерии 3 М LED Роза Цвете Фея Венец Коледен Празник Светлини Ред За свети Валентин Сватбени Декорации

Захранван с батерии 3 М LED Роза Цвете Фея Венец Коледен Празник Светлини Ред За свети Валентин Сватбени Декорации

Батерията Работи 3M LED Rose Flower Fairy Garland Christmas Holiday String For Lights Valentine Wedding Decoration Products Features: 1. 100% чисто нов и високо качество. 2. Това розово цвете батерии струнен светлина, само 10/30/50 led

Свързани продукти