50/100ШТ Карикатура Етикети Сладък Куче Различен Стил на Кучета Етикети Животни Смешни Corgi На Лаптопа Телефон Зоотовары Детски Подаръци

Нов

2.65лв.

/ 3.49лв.

В наличност

Характеристики и спецификации:

Състояние: 100% чисто нов и високо качество

В пакета е включено:Натъпкан в една торба OPP

Забележка:

*Моля, оставете 1 см грешка се дължи на ръчно измерване

(Моля, обърнете внимание: Ако сте закупуване на повече от 1 пакет,, всички са дублирани!!!)

Доставка

A. Ние обикновено ще изпратим в рамките на три работни дни след получаване на вашето плащане.Ние обикновено кораб на въздушна поща Стълб на Кит.Ако желаете друг експрес, като: YANWEN ,EUB, DHL, EMS и т.н., моля свържете се с нас, преди да чакам.

YANWEN Доставка от време е около 35-60 дни ;EUB-около 15-35 дни, DHL и EMS-около 7 -15 дни

Б. Моля, оставете ни съобщение, за да ни кажете размерите и цветовете, които вие искате, ние ще изпратим стоката на вашите данни, или ние ще изпратим на случаен принцип.

C. Моля изпратете пълен точен адрес и телефонен номер и ние ще бъдем готови да се изчисли стойността на доставка за вас.Смесени цветове и модели са добре дошли в нашия магазин.Ние ще направим комбинирана доставка за вас.

D. Ние не носим отговорност за всякакви митнически такси или на данък върху вноса.

На всички електронни писма, ние ще ви отговорим в рамките на 1 работен ден.Ако не получите нашия отговор, моля, моля изпратете отново вашата електронна поща и ние ще ви отговорим възможно най-скоро.Моля, направете залог, само в случай, ако сте съгласни с всички условия.

Рекламации и връщане на парите

A. Купувачът трябва да предложи доказателства в подкрепа на проблема в детайли.

Б. Ако не сте доволни от покупката си, можете да разменяте стоките.Купувачът е отговорен за цялата по-нататъшна разходите за доставка.

C. Купувач трябва да се свържете с нас в рамките на 3 дни от датата на доставка, ако той иска да обменят дефектни или погрешно изпратени стоки.

За Feedfack

A. Вашето удовлетворение е нашата цел!Дава негативна или неутрална обратна връзка-това е много сериозно отношение, и ние сме уверени, че можем да решим проблема си, преди да оставят негативна обратна връзка.Ние искрено се надяваме, че ще се наслаждавате на нашите стоки и да се насладите на нашите услуги.Ние с нетърпение очакваме вашите ПОЛОЖИТЕЛНИ КОМЕНТАРИ.

Б. Ако прикрепени снимките на продуктите, когато напускате ни положителна оценка, вие ще спечелите безплатен красив подарък от следващата си поръчка!МНОГО ВИ БЛАГОДАРЯ!

Тъй като осъществяване, издадени от Китай, времето за транспортиране ще бъде дълъг.Ето защо за по-добър опит пазаруване за вас ви препоръчваме да изберете най-добрият метод за логистика и платят няколко такси.

1.Ние ви препоръчваме да поръчате повече от 9 долара.След това ще можете да проследите пратката и да я получи по-бързо.В противен случай ние ще изпратим обичайните малък пакет China Post Plus,който не може да бъде отслежен, не е безопасно и да получи продукти в продължение на дълго време.

2.Всички продукти на два пъти проверяват, преди да бъдат изпратени.Моля свържете се с нас на първо място ако всеки проблем, а след това, когато се храни.Моля, дайте 5 звезди, ако ви харесват продукти и услуги.

Етикети: мультяшные етикети 500 бр., кавайный, сладки стикери stich, сладък штучка, corgi уелски, винетка куче, сладък стикер, сладки етикети за кучета, стикер sanrio, стикер на автомобилна куче

Височина 0,035 СМ
Характеристики N/A
Произход CN(Origin)
Документ CE, Няма
Тегло 0.035KG
Дължина 3-9CM
Ширина 3-9CM
Гаранция N/A
Диаметър на 3-9СМ
номер на модела TS-2189-9

Напишете отзив

50/100ШТ Карикатура Етикети Сладък Куче Различен Стил на Кучета Етикети Животни Смешни Corgi На Лаптопа Телефон Зоотовары Детски Подаръци

50/100ШТ Карикатура Етикети Сладък Куче Различен Стил на Кучета Етикети Животни Смешни Corgi На Лаптопа Телефон Зоотовары Детски Подаръци

Характеристики и спецификации: Състояние: 100% чисто нов и високо качество В пакета е включено:Натъпкан в една торба OPP Забележка: *Моля, оставете 1 см грешка

Свързани продукти