Анти Закалено Стъкло За Samsung Galaxy S21 / Ultra Стъкло Против Protector 5G Screen Privacy O6V5

Нов

3.10лв.

/ 4.77лв.

В наличност

Характеристики:

-- Технология Privacy (Anti-Spy): Privacy glass screen protector предпазва вашата лична информация.Висококачествено защитно стъкло в портретен или пейзажен режими на преглед.Екрана е видим само за хора, които са директно в предната част на екрана.Държи нежелани любопитни очи от това, за да видите това, което правите.

-- Твърдост на повърхността 9H:Твърдост 9H могат ефективно да защитава екрана от надраскване и външни удари, премиальная темперирано стъкло филм е направена от специално обработено стъкло, което е много ефективно предпазва екрана от повреди.

-- Този екран протектор за поверителност залепен към телефони с помощта на кремниевого лепило, за да го задържи на място.Прозрачен протектор на екрана е идеално върху сензорния екран на iPhone на Apple, които не оставят разлика между тях, така че чувствителността не е засегната.

-- Идеалната матова повърхност противопоставя на масла и досадни пръстови отпечатъци,антибликовая,освен това, същата гладка, като тракпад iMac.При висок коефициент на топлопреминаване на матова повърхност почти не се отразява на вид.

-- Стъклени защитно фолио не само са устойчиви на надраскване, но и до унищожаване - филм намалява съпротивлението на разкъсване на екрана на 35 на сто.Освен това, защитното фолио на екрана е покрита с олеофобным покритие за предотвратяване на пръстови отпечатъци и други петна.

Съвместими модели:

За Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Plus 5G 6,7 инча

За Samsung Galaxy S21 Ultra 6,8 инча

Комплектът включва:

1бр Закалено Стъкло Филм Протектор на Екрана

Уважаеми клиенти,Добре дошли в нашия магазин.Ние гарантираме качеството на нашите продукти.ние сме готови да ви отговори възможно най-скоро.

Етикети: калъф xr panda case

Характеристики Антирефлексно покритие
търговска марка АНЕНГ
Произход CN(Origin)
Съвместим марка Samsung
Тип Предната филм

Напишете отзив

Анти Закалено Стъкло За Samsung Galaxy S21 / Ultra Стъкло Против Protector 5G Screen Privacy O6V5

Анти Закалено Стъкло За Samsung Galaxy S21 / Ultra Стъкло Против Protector 5G Screen Privacy O6V5

Характеристики: -- Технология Privacy (Anti-Spy): Privacy glass screen protector предпазва вашата лична информация.Висококачествено защитно стъкло в портретен или пейзажен режими на преглед.Екрана

Свързани продукти