Комплект за бижута, Стъклени Мъниста във формата на сърце Полускъпоценни камъни, Мъниста Мъниста Въже, Комплект " направи си САМ Името Гривна Занаят

Нов

1.52лв.

/ 2.17лв.

В наличност

Естествени перли: Всички стъклени мъниста, изработени от полускъпоценни каменни мъниста, и има различни цветове, за да изберете.

Бонус материали: Занаятчийски стъклени мъниста за бижута добре направени: силни и здрави,гладка повърхност, лъскав блясък, водоустойчива и не е лесно выцветающие, не е лесно да се разпадат.Форма и размер на ярки мъниста не са съвсем еднакви.Можете да придадат на своя продукт за повече стил.

Висококачествена опаковка: Всеки цвят мъниста се поставя в отделно отделение пластмасова кутия за съхранение, така че да ви е удобно да съхранявате и да заемат различни цветни мъниста, а също така можете да направите така, че да мъниста били по-подреден.

Широкото използване на: Можете да направите някои зашеметяващ ръчно изработени подаръци със собствените си ръце.Отлични удобства за бисероплетения може да се държи под ръка за различни проекти, като например бродерия, обеци, колиета, теми и така нататък.Мъниста можете да комбинирате с други стилевыми мъниста, за добавяне на визуален интерес.

Най-добрият избор за подарък: Стартов комплект за бисероплетения-чудесен подарък за възрастни,юноши, жени.Дайте на тези бижута комплекти за Ден за защита на децата, рожден Ден, Празник, Коледа, рожден ден и весели партита.

Моля, обърнете внимание: поради това, че светлината не е еднакъв, цветът на продукта може да се различават малко, и децата трябва да играят под надзора на възрастни.

Етикети: xr phone matching couples

Произход CN(Origin)
Форма На Продукта Кръгла Форма
Използва Се За За направата на бижута
Добре или Модерен Модни модели
Мъниста Оригинални Иу Китай
Вид на метал Няма
Цвят на камъка 11 Цвята Мъниста
Състояние 100% чисто Нов
Материал Полускъпоценни камъни
Тегло на продукта 20g
Тип елемент Мъниста

Напишете отзив

Комплект за бижута, Стъклени Мъниста във формата на сърце Полускъпоценни камъни, Мъниста Мъниста Въже, Комплект

Комплект за бижута, Стъклени Мъниста във формата на сърце Полускъпоценни камъни, Мъниста Мъниста Въже, Комплект " направи си САМ Името Гривна Занаят

Естествени перли: Всички стъклени мъниста, изработени от полускъпоценни каменни мъниста, и има различни цветове, за да изберете. Бонус материали: Занаятчийски стъклени

Свързани продукти