Европейските Завеси Пътека Слънчев Ден Празнословие Европейския Плажа Трева Германия Пейзаж Дневна Спалня Прозорец Завеса

Нов

21.19лв.

/ 27.51лв.

В наличност

Добре дошли, за да посетите моят магазин:Материал: 100% Екологично Чисто полиэфирное влакна Цвят: Като на снимка Размер:(WIDTHxHEIGHT)

Потребителски размер:Моля, свържете се с продавача, Преди пускането на поръчки Съвети: За правилното пълнотата на лентата трябва да се измери ширината на вашата баня е 2-3 пъти, моля, позволете едно малко отклонение се дължи на ( 1-3 см ) подшивания.Всички елементи са предназначени за реална стрелба.Въпреки това различни монитори и различна яркост може да доведе до леко изменение в цвета.

Доставка

1. Искаме информация в рамките на 1-5 дни (работни дни, без празнични сезони) след като компенсация comfirmed platfrom( това е обичай продукт, така че поръчката не може да бъде отменена след 2 дни).

2. Понякога, ние не следваме вашите предпочитания от вас начин на доставка, тъй като ние ще изберем най-ефективен начин на доставка за вас.Нека вие ще получите продукт по-бързо.

3. Ако не сте получили вашият товар е в рамките на планирания период, моля свържете се с нас.Ние отследим изпращането и ще се свържем с вас възможно най-скоро с отговор.Нашата цел е задоволяване нуждите на клиентите!

4.Моля , не отваряйте спор, без никаква връзка, това е несправедливо за продавача .Ние бихме искали да ви помогне да решите проблемите .

Следпродажбено обслужване

1. Ако продуктът не отговаря на описанието или чупят при транспортиране,моля,изпратете ни снимка, ние ще направим пълно възстановяване на сумата или ще ви изпратим нов продукт.

2. Ако пратката или липсва, или някакъв продукт липсва ,моля свържете се с нас и ни изпратете снимки, ние ще ви изпратим липсващите стоки /парцел или ще направим пълно възстановяване.

Етикети: гръндж алуминиева дограма, щори, кортен, черна търтей, цуру, занавесное прозорец, завеси в хола, завеса за кухни, източна германия, панда с алуминиева дограма, щори, ветровит экен

Размер 3 104 x 90 см
Безплатна доставка ДА
Размер 1 104 x 64 инча
Вид модел РАСТЕНИЕ
Размер 2 104 x 84 инча
Воспользуйся Начало, ХОТЕЛ, Болница, Кафене, Офис
размер на 4 52 x 90 см
Дропшиппинг ДА
Характеристики 1 пердета за спалня
Техника Тъкани
Материал 100% Polyester
Формат ВЪЖЕ
Стил Модерен
Използването на Украса
Тип Завеса
Приложимо Тип Прозорец Френското прозорец
Характеристики 3 Коледен Начало Декор Завеси
Функция Translucidus (Скорост Оцветяване 1%-40%)
Характеристики 2 Прозорец Завеса Хол
Начин на отваряне и затваряне на Ляв и десен Двухпартийные отворени
Цената На Аксесоари За Обработка На Исключенный
Местоположение Прозорец
Тип инсталация Монтаж На Таван
Модел Боядисана прежда
Персонални ДА
Произход CN(Origin)

Напишете отзив

Европейските Завеси Пътека Слънчев Ден Празнословие Европейския Плажа Трева Германия Пейзаж Дневна Спалня Прозорец Завеса

Европейските Завеси Пътека Слънчев Ден Празнословие Европейския Плажа Трева Германия Пейзаж Дневна Спалня Прозорец Завеса

Добре дошли, за да посетите моят магазин:Материал: 100% Екологично Чисто полиэфирное влакна Цвят: Като на снимка Размер:(WIDTHxHEIGHT) Потребителски размер:Моля, свържете се с

Свързани продукти