10/20/50шт Еластична Палатка Бънджи Топка Определяне на Вратовръзка Въже Брезент Тента Навес Бънджи Въжета Колан Открит Къмпинг Доставка

Нов

1.73лв.

/ 2.99лв.

В наличност

Услугата доставка на Капка.

1.Няма ограничени запаси за извършване на поръчки на дневна база.

2.САЩ/ES/FR/CA/AU/UK/GER БЪРЗА доставка около 10-18 дни.

3.Приоритетна доставка,бърза доставка в рамките на 48 часа.

4. Няма сметки, разписки или рекламни материали.

10/20/50шт Преносим Еластичен Палатка Бънджи Топка Определя Вратовръзка Брезент Въже Брезент Тента Навес Бънджи Въжета Колан

Спецификация:

Материал: Еластична Оксфорд въже + пластмаса

Цвят: Черно Бял

Количество: 10/20/50шт

Размер: Дължина дъвка 12 см/4,72 инча, дупка на топчета от 1,3 см/0,51 инча, дължина 2,5 см/0,98 инча

Тегло: около 10,5 гр / парче

Приложение: Подходящ за захващане на предмети от бита, закрепване на автомобилни аксесоари, навеси, tarps, сенчести картини, спални чували и други предмети, които трябва да се опаковат.

Забележка:

1. Поради различни монитори и светлинния ефект действителния цвят на елемента може да се различават малко от цветове, както е показано на снимките.Благодарим ви!

2. Моля, позволете 1-3 см отклонение на измерване от-за ръчно измерване. 10/20/50 X Палатка Топка С Въже

1. СВЕТОВНАТА ДОСТАВКА. (С изключение на някои страни и APO/FPO)

2. Поръчки се обработват своевременно след потвърждаване на плащането.

3. Ние изпращаме стоки е само за потвърдена адреси на поръчката.Вашият адрес на поръчката ТРЯБВА да СЪВПАДА С вашия адрес за доставка.

4. Показани изображения не са действително стока и са предназначени само за ваша информация.

5. ВРЕМЕТО за ПРЕМИНАВАНЕ на УСЛУГИ се предоставя на превозвача и изключва почивните и празнични дни.Транзитно време може да варира, особено по време на празниците.

6. Ако не сте получили своята поръчка, след 30 дни от момента на плащане, моля, свържете се с нас.Ние ще проследим вашата поръчка и ще се свържем с вас възможно най-скоро.Нашата цел е задоволяване нуждите на клиентите!

7. Време за доставка:

1. Имате 7 дни, за да се свържете с нас и на 30 дни, за да го върне от датата на получаване.Ако продуктът е на ваше разположение повече от 7 дни, тя ще се счита за използван, и НИЕ НЯМА да ви ИЗДАДЕМ на ВРЪЩАНЕ ИЛИ ПОДМЯНА.ИЗКЛЮЧЕНИЯ НЕ СЕ СЛУЧВА!

Цената на доставката се заплаща както от продавача, така и купувача на половина.

2. Всички върнати стоки, ТРЯБВА да БЪДЕ в оригинална опаковка, и вие ТРЯБВА да ни ДАДЕ номер за проследяване, доставка, конкретната причина за връщане и id на вашата поръчка.

3. Ние ще ВИ върнем ПЪЛНАТА СУМА, ПЕЧЕЛИВШ залог след получаване на стоката в първоначалния му състояние и опаковка, с всички включени компоненти и аксесоари, СЛЕД като Купувачът и Продавачът да бъдат анулирани транзакция с Energybg.eu.ИЛИ можете да изберете замени.

4. Ние ще носят цялата разходите за доставка, освен ако продуктът(ите), не така се рекламира.

1. 12 месеца ограничена гаранция на производителя за дефектни продукти (с изключение на изделия, повредени и/или неправилно използвани след получаване).Аксесоари се предлагат с гаранция от 3 месеца.

Етикети: въже еластична кемпинговая, брезент поляка, черен шнур, открит бреза, топката бънджи, часовници с поставяне безеля, плосък веревочная дъвка, бънджи кабел, брезент арикси, багажная въже

размер S
Произход CN(Origin)
Тип Джоб, Мультиинструменты

Напишете отзив

10/20/50шт Еластична Палатка Бънджи Топка Определяне на Вратовръзка Въже Брезент Тента Навес Бънджи Въжета Колан Открит Къмпинг Доставка

10/20/50шт Еластична Палатка Бънджи Топка Определяне на Вратовръзка Въже Брезент Тента Навес Бънджи Въжета Колан Открит Къмпинг Доставка

Услугата доставка на Капка. 1.Няма ограничени запаси за извършване на поръчки на дневна база. 2.САЩ/ES/FR/CA/AU/UK/GER БЪРЗА доставка около 10-18 дни. 3.Приоритетна доставка,бърза

Свързани продукти