1 x 21*30*0.3 cm Прозрачна Акрилна капацитет на Рязане Плоча Релеф Съвместимост С Ebosser

Нов

13.71лв.

/ 16.52лв.

В наличност

Спецификация:

Чисто нов

Цвят: прозрачен

Размер: прибл. 210*300*3 мм

Капацитет на рязане и тисненая плоча.

Добра якост, висока прозрачност.

Здрав и практичен.

Комплектът включва:

1 x Рязане плоча

Забележка:

Моля, изчакайте 1-2 см грешки от ръчно измерване.

Цвят на елемента, на показаната на снимките може да се различават малко на монитора на вашия компютър, тъй като монитори не е калибриран еднакво.

Плащане

Ние поддържаме следните начини на плащане.Всички плащания, направени от Energybg.eu, се обработват Alipay.

Доставка

Ако корабната компания не отгружает iterms в страната си .

Свържете се с нас по електронната поща или Ali TradeManager.Ние ще направим всичко възможно, за да ви помогнем !Връщане

Ние приемаме заявки за връщане чрез електронна поща в рамките на 7 работни дни от датата на получаване на вашата поръчка.Ако продуктът е на ваше разположение повече от 7 дни, той се счита за използван, и ние няма да ви издадем на връщане или подмяна.

Ако не сте доволни, когато получите стоката, моля, върнете го в продължение на 7 дни за подмяна или връщане на парите.Моля, свържете се с нас за да получите ръководството по възстановяване, преди да се върне на него.

Всички върнати стоки, ТРЯБВА да БЪДЕ в оригинална опаковка, и вие ТРЯБВА да ни ДАДЕ номер за проследяване, доставка, конкретната причина за връщане и id на вашата поръчка.

Ако продуктът е дефектен в рамките на 3 месеца, ние ще ви изпратим имейл за замяна, без допълнително заплащане, или ще ви предложим връщане, след като получим дефектен продукт.

Ако продуктът е повреден след 3 месеца, все още можете да го изпратите обратно към нас.Ние ще ви изпратим нов, след получаване на дефектните стоки.Но вие трябва да платите допълнителни такси за доставка.

Вие се съгласявате с всички по-горе правила при поръчка в Energybg.eu!

Коментари

Ние поддържаме високи стандарти за качество 5 звезди и се стремим към 100% удовлетвореност на клиента!

Вашето удовлетворение и положителни коментари са важни за нас.Моля, оставете положителен отзив и 5 звезди, ако сте доволни от нашите стоки и услуги.

Ако имате някакъв проблем с нашите продукти или услуги,моля, не се колебайте да се свържете с нас, преди да напусне отрицателна обратна връзка.Ние ще направим всичко възможно за решаване на всички проблеми и ще ви предоставим най-доброто клиентско обслужване.

Вашата подкрепа и насърчение-това е нашият постоянен тласък напред.

Етикети: тисненая плоча, От 100 000 lm, 10 rfid, ъглошлайф 100 мм, акрилна плоча, 5 мм акрилна плоча капацитет на рязане, резистор 100k, 10 телефон със сим карта, 100 амперная батерия, машина за рязане акрил

Материал Акрил
номер на модела CDP01

Напишете отзив

1 x 21*30*0.3 cm Прозрачна Акрилна капацитет на Рязане Плоча Релеф Съвместимост С Ebosser

1 x 21*30*0.3 cm Прозрачна Акрилна капацитет на Рязане Плоча Релеф Съвместимост С Ebosser

Спецификация: Чисто нов Цвят: прозрачен Размер: прибл. 210*300*3 мм Капацитет на рязане и тисненая плоча. Добра якост, висока прозрачност. Здрав и практичен. Комплектът

Свързани продукти