Елегантни Сатенени Сватбени Рокли 2021 V-Образно Деколте От Мъниста Принцеса A-Line Сватбени И Вечерни Рокли На Облегалката Vestidos De Fiesta По Поръчка

Нов

149.64лв.

/ 230.22лв.

В наличност

Добре Дошли В Нашия Магазин

1. Рокля не включва никакви принадлежности, като воал, ръкавици, долната пола вътре и така нататък.Наддаване отиват само за една рокля!Ако имате нужда от аксесоари, моля, свържете се с нас!

2.когато правите поръчка, ако не са стандартен размер ,моля, напишете своя е размерът на подробности clear.ако сте стандартен размер, вижте нашите размер на диаграма, ние правим рокля размер в съответствие с нашата диаграма размер.

3.Ние ви предлагаме да изберете дантела, които най-добре за регулиране на размера, за да отговарят на вашето тяло по-добре.

4.Рокля може да се направи в изготвянето на поръчка в размер, цвят, дизайн.Ние силно препоръчваме да се намери професионален шивач, за да го измери за вас, внимателно следвайки Потребителския Ръководството за измервания, преди да си купите рокля онлайн.

Тъй като компютърни екрани имат хроматическую аберрацию, особено между телевизор CRT и LCD телевизор, разликата в цвета не може да се избегне, така че ние не можем да гарантираме, че цветът на нашите продукти ще е точно същият като на снимките, които сте виждали, моля, разберете.Ако сте много стриктни в цвят, моля свържете се с нас на първо място, преди да направите поръчка.Благодарим ви.

1. Цена за доставка: Кликнете върху раздела"Доставка и плащане"на страницата с информация за продукта и ще видите детайли за доставка.Можете да изчислите цената на доставката, като въведете необходимата информация.

2. Време за пътуване: Транзитно време варира в зависимост от различни методи на доставка.

3. Времето за обработка на стоката: Време за обработка на конкретна поръчка зависи от вида на продукта и състоянието на запасите.В основата на обработка отнема от 3 до 15 работни дни.

Ние правим всичко възможно, за да осигуряваме на нашите клиенти възможно най-добре. 1.Ние ще ви върнем парите, ако се върнете стоката в срок от 3 дни от датата на получаване на стоката. 2.Въпреки това купувачът трябва да се увери, че върнатите стоки са в своите първоначални условия.Ако продуктите са повредени или изгубени при възстановяване на собствеността, купувачът носи отговорност за щети или загуба, и ние не ще дадем на купувача пълно възстановяване на парите. 3.Купувачът трябва да се опита да подаде иск в логистична компания, да възстанови цената на щети или загуба.Купувачът носи отговорност за разходите за доставка, за да върне стоката. 4.Проблеми с размера или засаждане : Тъй като всички наши рокли са пришити ръчно и са зашити по индивидуална поръчка на клиента, готовият на роклята може да се различава с около ±1 инч в тези измерения.За да си рокля все още перфектно съчетани за вас, нашите шивачи са създали всички наши рокли с повече кърпа в фуги, за да може лесно да се правят малки промени в размера.Ако откриете, че тези продукти не са подходящи, и имате въпроси, можете да се свържете с нас директно. 5.Несъответствие цвят : промени в цвета могат да бъдат причинени от някои други причини, като отражение на цветовете на монитора, на осветлението, фона и т.н. все пак, ако смятате, че полученият продукт е грешен цвят, моля свържете се с нас, за да научите дали е възможно връщане или възстановяване.

Етикети: сватбена рокля на принцеса 2021, рокля сря, сватбена рокля струята 2021, кратко сватбена рокля от 2021 г., сватбена рокля sky 2021, красива сватбена рокля от 2021 г., официална рокля, сватбена рокля сезон 2021, парти рокля, дори рокля

Влак Влак Помете/ Четки
Реални Снимки No
Талия Натурални
Задната част на конструкцията светкавица
търговска марка сруй скер
Тип елемент Сватбени Рокли
Дължина На Роклята Дължина на пода
Произход CN(Origin)
За Бременни Жени ДА
Елемент на модата прост
Стил Ръкави Без ръкави
Вграден сутиен ДА
Дължина ръкав(см) Без ръкави
Силует А-ЛИНИЯ
Украса Апликация, Дантела
Плат, Булчински Рокли САТЕН
Деколтето V-образно деколте

Напишете отзив

Елегантни Сатенени Сватбени Рокли 2021 V-Образно Деколте От Мъниста Принцеса A-Line Сватбени И Вечерни Рокли На Облегалката Vestidos De Fiesta По Поръчка

Елегантни Сатенени Сватбени Рокли 2021 V-Образно Деколте От Мъниста Принцеса A-Line Сватбени И Вечерни Рокли На Облегалката Vestidos De Fiesta По Поръчка

Добре Дошли В Нашия Магазин 1. Рокля не включва никакви принадлежности, като воал, ръкавици, долната пола вътре и така нататък.Наддаване отиват само за една рокля!Ако имате

Свързани продукти