Led Лампа Сфера Кула Лотос Притежателя На Дървена Поставка Бял Топъл Цветен Авточангер Светлина Украса Домашен Офис

Нов

26.02лв.

/ 27.69лв.

В наличност

Внимание: Размер може да бъде незначително неточностью поради различните партиди продукти или ръчно измерване, благодаря ви за вашето разбиране!Ние ще ви дадем най-добрата !!щастливо пазаруване !!!

Всеки продукт е чист, естествен и уникален, не е съвсем същото.В някои продукти могат да бъдат пукнатините, които се образуват по естествен път, но не се повреждат други обекти

моля, обърнете внимание,че размерите и цвета могат да бъдат незначителни неточностями поради различните партиди от продукти, надявам се, вие можете да разберете.Благодаря ви!!

Плащане

* Плащането се извършва в рамките на 7 дни след края на търговията.Моля, уверете се, че адресът "Изпрати" в сметката на депозиране на най-подходящия.

Доставка и Товаро-разтоварни дейности

* Детайл ще бъде потопен от стълба на Стълба на стандартен международен превоз на товари (с проследяване на номера).

* Изпращам в рамките на 3 работни дни след получаване на плащането.Обикновено той пристига в рамките на 30 работни дни.Ако се нуждаете от доставка на EMS, моля, свържете се с мен.Ние предлагаме няколко възможности за доставка, както следва:

1. Доставка SAL (доставка SAL отнема около 18-30 дни.по-евтино и по-бързо)

2. Доставка на въздуха (доставка на въздух отнема около 15-20 дни,по-бързо, но е скъпо)

3. Доставка EMS (EMS отнема около 6-10 дни.най-бързият, но много скъп)

4. Морска доставка (морска доставка отнема около 45-60 дни, ще е по-добре да не се избират морска доставка, ако нямате търпение да чакате толкова дълго около 2 месеца.най-евтиният, но е много бавно)

Комбинирана доставка

* Радвам се обединят доставка за теми, выигранным/, придобити в продължение на 7 дни.

* Комбинирана отстъпка от цената на доставка е достъпна само при заплащане на цялата сума.Моля, изчакайте, докато всички търгове няма да свършат.След това, моля, пишете ми на електронната поща за комбинирана сметка, ако аз още не е направила това.

Правила за връщане

* Ако не сте напълно удовлетворени, моля, свържете се с мен веднага.Стоките могат да бъдат върнати в рамките на 7 дни след получаване на 100% връщане на парите. * Върнатите стоки трябва да бъде в оригинална опаковка и в условия на превоз, не се издържат и не са променени.

Условия

Стоката се доставя в рамките на 3 работни дни от датата на получаване на плащането.

Ако продуктът е повреден по пощата, мога да си върне разходите за доставка и да ви компенсира за малко пари.

Изпращам колети поща на Китай.Ако пратката се губи по пощата, мога да я изпратите отново или да изпратите обратно пълни с пари.

Етикети: айфеловата кула, титуляр смоляного камък, камък на природата, щандове обхват, 1 паднали на камък, скандинавски дизайн декорация на дома, дървена притежателя на обхвата на, домашен офис модерен декор, малка колона на светлината, цифров тунер за китара

Стил Нова класика/постмодерното
Материал Камък
търговска марка KooCeline
Тема Талисман
Произход CN(Origin)
Регионална функция Китай

Напишете отзив

Led Лампа Сфера Кула Лотос Притежателя На Дървена Поставка Бял Топъл Цветен Авточангер Светлина Украса Домашен Офис

Led Лампа Сфера Кула Лотос Притежателя На Дървена Поставка Бял Топъл Цветен Авточангер Светлина Украса Домашен Офис

Внимание: Размер може да бъде незначително неточностью поради различните партиди продукти или ръчно измерване, благодаря ви за вашето разбиране!Ние ще ви дадем най-добрата

Свързани продукти