Kawaii Пайета Хартия Етикети Карикатура Сладък Мечка и Заек Етикети За " направи си САМ Scrapbooking Планер Лаптоп Чаша Телефон Деко Детски Подарък

Нов

2.10лв.

/ 3.00лв.

В наличност

Bentoy Milkjoy 2 Страница Карикатура Корея Заек Карикатура Сладък Стикер САМ Багажная Етикет за Начало направи си САМ Post Стикер Чанта За Лаптоп чаша Етикети

2 елемента един комплект

1. Ние приемаме Alipay.

2. Всички основни кредитни карти се приемат чрез защитен депозит платежна система.

3. Ако не можете да направите своята поръчка веднага след завършването на аукциона,моля, изчакайте няколко минути и опитайте отново за плащане.Приятелски ви съветва да платите възможно най-скоро, за да можем да организираме доставка, възможно най-скоро.

1. Ако сте получили грешен, повреден, дефектен или стоки така, както е описано, моля, свържете се с нас за частично/пълно връщане или подмяна на нашата цена.

2. Ще Получите продукта в рамките на 7 дни, ние ще се радваме да обменят или да ви върне парите, докато цялата оригинална опаковка и аксесоари са в първоначалното им състояние.

3. Ако по някаква причина не сте доволни от покупката си, моля, свържете се с нас и ние ще направим всичко възможно, за да реши този проблем.

4. Ние поддържаме високи стандарти за качество и се стремим към 100% удовлетвореност на клиента.

1. Ако искате да се върнем на вашия продукт(а) за ремонт / замяна / връщане, моля, свържете се с нашия екип за поддръжка на клиенти.

2. Всички върнати стоки, трябва да бъде в оригинална опаковка, и вие трябва да ни даде номер за проследяване, доставка, конкретната причина за връщане.

3. Ако при връщането на продукта е свързано с проблемите на качеството на продуктите,ние ще ви върнем пълната сума, печеливш залог след получаване на стоката в първоначалния му състояние и опаковка, с всички включени компоненти и аксесоари, след като Купувачът и Продавачът да бъдат анулирани транзакция с Energybg.eu.

1. Обратната връзка е много важна,ние се надяваме,че вие можете да се свържете с нас веднага, преди да ни даде неутрална или отрицателна обратна връзка, така че ние може да опитаме всичко възможно, за да ви направи доволни.Отрицателна обратна връзка не може да реши никакъв проблем, ако ние не разрешим този въпрос.

2. Когато получавате стоката и сте доволни от продукт, моля, пишете ни на положителна оценка и от 5 точки, DSR, ние ще бъдем оценени високо.От друга страна,вашата обратна връзка може да бъде използвана като търговски арбитраж.

Етикети: Автомобилна Поставка За Чаши, кожена лепило на притежателя на картата мобилен телефон, мобилен телефон притежател на дебитна карта, кола mobil, кола магнит, гума притежател на карта за мобилен телефон, притежател на кредитна карта, lcd дисплей за ipad 6, еластичен притежател на карта за мобилен телефон, тенис на притежателя на мобилен телефон

Тип елемент Притежателите на карти и идентификация
Вид модел Отпечатъци на животни
Пол Унисекс
Основен материал Хартия
Състав на материала Хартия
Произход CN(Origin)

Напишете отзив

Kawaii Пайета Хартия Етикети Карикатура Сладък Мечка и Заек Етикети За

Kawaii Пайета Хартия Етикети Карикатура Сладък Мечка и Заек Етикети За " направи си САМ Scrapbooking Планер Лаптоп Чаша Телефон Деко Детски Подарък

Bentoy Milkjoy 2 Страница Карикатура Корея Заек Карикатура Сладък Стикер САМ Багажная Етикет за Начало направи си САМ Post Стикер Чанта За Лаптоп чаша Етикети 2 елемента един комплект 1.

Свързани продукти