Във Формата На Сърце Натиснете BubbleKeychain Анти-Стрес Непоседа Образователни Сензорни Аутизъм Релаксираща Играчка Стреса Играта Ключодържател

Нов

0.37лв.

/ 0.63лв.

В наличност

Heart Shaped Push Bubble Ключодържател Anti Stress Fidget Educational Sensory Аутизъм Relaxing Toy Stress Relief Game Ключодържател Възрастни, Детски Играчки

Характеристика:

1. При натискане на балон ще издаде лек звук, след това го обърнете и започнете отново.Може да се използва повторно и се измива.

2. Той е нетоксичен, безвкусен и няма да навреди на хората и домашните любимци.

3. Предотвратите дегенерация на мозъка, това също е много добра интерактивна играчка за родители и деца.

4. Ярки цветове и приятен звук със сигурност ще задоволят всяко дете!

5. Идеален подарък за вашия приятел.

6. Малък и удобен за носене, без да се разбърква.

Спецификация:

Име: Ключодържател във Формата на Сърце Push Bubble

Материал: Силикон

Цвят: Както Е Показано На Фигура

Размер: около 6,5*6,5*1 см

Подходяща Възраст: 4 години+

Забележка:

Поради различни монитори и светлинния ефект действителния цвят на елемента може да се различават малко от цветове, както е показано на снимките.Благодарим ви!

Моля, позволете на 1-3 мм отклонение на измерване от-за ръчно измерване.

1 Х Непоседа Играчка

[relateproductdetail/]

1. СВЕТОВНАТА ДОСТАВКА. (С изключение на някои страни и APO/FPO)

2. Поръчки се обработват своевременно след потвърждаване на плащането.

3. Ние изпращаме стоки е само за потвърдена адреси на поръчката.Вашият адрес на поръчката ТРЯБВА да СЪВПАДА С вашия адрес за доставка.

4. Показани изображения не са действително стока и са предназначени само за ваша информация.

5. УСЛУГАТА ТРАНЗИТНО ВРЕМЕ се предоставя на превозвача и изключва почивните и празнични дни.Транзитно време може да варира, особено в празничен сезон.

6. Ако не сте получили своята поръчка, след 30 дни от момента на плащане, моля, свържете се с нас.Ние ще проследим вашата поръчка и ще се свържем с вас възможно най-скоро.Нашата цел е задоволяване нуждите на клиентите!

7. Време за доставка:

1. Ако не сте доволни от стоката,когато я получите, моля, върнете го в продължение на 10 дни за подмяна или връщане на парите.Моля, свържете се с нас, преди да го върне.

2. Всички върнати стоки, трябва да бъде в оригинална опаковка, и вие трябва да ни даде номер за проследяване, доставка и конкретната причина за връщане.

3. Ние ще ви възстановим пълни с пари,до получаване на стока в първоначалния му състояние и опаковка, с всички компоненти и аксесоари.

4. Ако стоката е повредена по време на транспортирането или не може да се използва нормално,моля, свържете се с нас и реални снимки на стоки и ние ще ви възстановим парите.

Ние поддържаме високи стандарти за качество и се стремим към 100% удовлетвореност на клиента!Обратната връзка е много важна.Ние ви молим да се свържете с нас веднага, ПРЕДИ да ни дадете неутрална или отрицателна обратна връзка, за да можем да изпълним вашето удовлетворение.

Невъзможно решаване на въпроси, ако за тях не знаем!

Етикети: прядильная тел, метален прядильщик, ръчно прядильщик, антистрес, това е поп, антистрес играчка, антистрес ръка, непоседа фабрика, непоседа играчка, фигет играчка

номер на модела /
Тип на метали Няма
Произход CN(Origin)

Напишете отзив

Във Формата На Сърце Натиснете BubbleKeychain Анти-Стрес Непоседа Образователни Сензорни Аутизъм Релаксираща Играчка Стреса Играта Ключодържател

Във Формата На Сърце Натиснете BubbleKeychain Анти-Стрес Непоседа Образователни Сензорни Аутизъм Релаксираща Играчка Стреса Играта Ключодържател

Heart Shaped Push Bubble Ключодържател Anti Stress Fidget Educational Sensory Аутизъм Relaxing Toy Stress Relief Game Ключодържател Възрастни, Детски Играчки Характеристика: 1. При натискане на балон ще издаде

Свързани продукти