2020 Годишен Женски Плажен отдих Туники, Бански Прикриване на дамски Бански на Плажа Прикриване на Плажно облекло Мини рокля на Milko de Praia

Нов

7.31лв.

/ 13.30лв.

В наличност

Здравейте!Добре дошли в нашия магазин!

Качество първо с най-доброто обслужване.всички клиенти са наши приятели.

Модерен дизайн,100% чисто Нов,високо качество!

Материал:Полиестер

Цвят: Като на снимка Размер:Един размер

Има разлика в 2-3% в съответствие с ръчно измерване.

моля, проверете таблицата измервания, преди да закупите продукта.

1 инч = 2,54 см

Моля, обърнете внимание, че има малка разлика в цвета трябва да бъде приемливо от светлина и екрана.

Какво Получавате:

1 x Женски Върховете на ДропШиппинга/търговец на Едро

За търговия на едро ние ще ви предложим отстъпка или безплатна експресна доставка.

За доставка на спад, ние бяхме в състояние да изпраща стоки до вашите клиенти наведнъж и не излезе информация за нас, ако искате.

Моля, свържете се с мен чрез WhatsApp+1 (717)9710333

Топли съвети от собственици на магазини:

(Моля, отделете две минути за четене, преди покупка)

Избор на размер:

Моля,изберете в съответствие със списъка на размери, предоставени от продукт, се дължи на разликата в фигура между Изтока и запада, моля, обърнете се към графиката размери и изберете наклонение голям размер .Единици за измерване на маса размери, обикновено представлява СМ или на инч, така че, моля, внимавайте за тях.

Ако има някаква неяснота по отношение на размера.Моля, оставете съобщение за мен по всяко време.Аз ще бъда щастлив да ви помогне.

Работно собственика на магазина:понеделник-събота, 9:00 Ч.-23: 00 ч. от пекин време.

Международни Купувачи Моля, Обърнете Внимание:

Вносни мита, данъци и такси не са включени в цената на стоката или разходите за доставка.Тези разходи са отговорност на купувача.

Моля, свържете се с митниците вашата страна, за да се определи какви ще бъдат тези допълнителни разходи преди началото на търговията/покупки.

Доставка:

Стоки се изпращат по пощата на Китай , това ще отнеме 15-45 работни дни от датата на доставка.

Стоки се изпращат Epacket в САЩ, е абсолютно безопасно!Това ще отнеме 12-20 работни дни от датата на доставка.

Ние също така доставят от DHL, UPS, EMS express shipping, но вие трябва да платите повече пари за експресна доставка.Ако ви трябва спешно обслужване за доставка, моля свържете се с нас преди да поръчате(телефон мъст за международната спешна доставка, ако ви трябва спешно обслужване за доставка, моля свържете вашия телефон когато си плати.)

Време На Превоз:

Всички продукти ще ви бъдат изпратени в рамките на 3 работни дни (в делнични дни - от понеделник до петък) плащането се извършва от страна на продавача

Проверка срок на доставка

Международен пакет отнема около 15-20 дни, за да достави до местоназначението; поща на последния доклад области перевозкы на пратката, тук по-долу таблица представяне по време на изпълнение на поръчката пристигането си за някои държави, която за сведение на купувача само..

Забележки:

Моля,свържете се с нас, ако няма начин за доставка, подходящ за купувачи, ние ще изберем логистика, която вие искате за вас.Защото обичаи в много страни по-трудно?Много от нашите логистични функции са недостъпни заради високите мита.

Етикети: мюсюлманска туника, червена hoody за бебето, туника от батика, "найки" red, шифоновая туника, дънкови туника, в памучна туника, туника с жените, плажен кафтан, туника с жените

Материал Polyester
Дата на излизане Лято 2021 г.
Стил Младежки Стил
Форма Подходящ точно по размер, вземете своя нормален размер
Произход CN(Origin)
търговска марка Imcute
Вид модел Твърд
Възраст Възраст 18-35 Години

Напишете отзив

2020 Годишен Женски Плажен отдих Туники, Бански Прикриване на дамски Бански на Плажа Прикриване на Плажно облекло Мини рокля на Milko de Praia

2020 Годишен Женски Плажен отдих Туники, Бански Прикриване на дамски Бански на Плажа Прикриване на Плажно облекло Мини рокля на Milko de Praia

Здравейте!Добре дошли в нашия магазин! Качество първо с най-доброто обслужване.всички клиенти са наши приятели. Модерен дизайн,100% чисто Нов,високо качество! Материал:Полиестер Цвят:

Свързани продукти