Лятна Куче на Легло Котешка Възглавница Щенячий Сън Гнездо за Малко Средно Голямо Куче Котка Ледена Коприна Готин Мат Развъдник За домашни любимци Охлаждащ Ротанговый Матрак

Нов

12.61лв.

/ 20.67лв.

В наличност

82677 Гореща Разпродажба

Спецификация на продукта

Лятна Куче на Легло Котешка Възглавница Щенячий Сън Гнездо за Малко Средно Голямо Куче Котка Ледена Коприна Готин Мат Развъдник за Домашни Любимци Охлаждащ Ротанговый Матрак

Размер за опции:

S:40x31cm,предлага за домашни любимци по-малко от 2,5 кг

M:50x41cm ,предложете за домашни любимци-малко 5kgs

L: 61x51cm ,предлага за домашни любимци-малко 10kgs

XL :76x61cm ,предложете за домашни любимци-малко 20 кг

XXL :90x70 см ,предложете за домашни любимци-малко 30 кг

Размер за опции:

1.Изработен е от висококачествени екологично чист лед коприна, чувства комфортно и прохладно, вашият домашен любимец ще се влюби в охлаждащата възглавница за домашен любимец, когато те решат да бъдат по-студени.

2,Стени плат оксфорд с мека подплата предпазват главата и врата на вашия домашен любимец, когато те спят.Петно и устойчивост на износване, лесни за почистване. 3,с Правоъгълна легло-това е идеалната форма за създаване на частно общежитие кътче както за котки, така и за кучета в ъгъла на всяка стая. 4,Той помага на домашно животно спите добре през лятото, може да бъде поставен на всяко място в стаята, кучешки къщички, кучешки клетки, мека мебел, автомобилни седалки и така нататък.

? ЗАБЕЛЕЖКА:

1 Ръчно измерване, грешка 1-3 см,моля, разберете!Благодарим ви!

2 Моля, сравнете размерите на детайли с вашите домашни любимци, преди да се купи!!!

3 Тъй като различни компютри показват цветовете по различен начин, на цвета на самия елемент може да се различава от горните изображения, благодаря ви за вашето разбиране.

1.Ние приемаме Alipay, West Union, TT.Всички основни кредитни карти се приемат чрез сигурна плащане .

2. Плащането трябва да бъде направено в рамките на 7 дни от датата на поръчката.

3. Ако не можете да проверите веднага след приключването на търга, моля, изчакайте няколко минути и повторете плащания в рамките на 3 дни.

4. Повече въпроси на плащане, моля, проверете следния линк:

1. Ние изпращаме на стоки в рамките на 1-5 дни(работни дни,но не и празнични сезони)след потвърждаване на плащането платформа.

2. Ние изпращаме стоки е само за потвърдена адреси на поръчката.Вашият адрес на поръчката ТРЯБВА да СЪВПАДА С вашия адрес за доставка.

3. Показани изображения не са действително стока и са предназначени само за ваша информация.

4. УСЛУГАТА ТРАНЗИТНО ВРЕМЕ се предоставя на превозвача и изключва почивните и празнични дни.Транзитно време може да варира, особено в празничен сезон.

5. Ако не сте получили своята пратка в рамките на 60 дни от момента на плащане, моля, свържете се с нас.Ние отследим изпращането и ще се свържем с вас възможно най-скоро с отговор.Нашата цел е задоволяване нуждите на клиентите!

6.Изпращане на въздушна поща регистрирана стълб Кит за стоки са по-малко от 2KG,ако имате нужда от детайл е спешно,моля свържете се с нас за куриерска доставка.

Етикети: кошарката за домашни любимци, постельная куче, куче за, диван от ратан, кучешката къщичка, чаршаф щенячья легло, луксозна стая с двойно легло king "лукс", завързана мат силиций, готино куче, дръжка stabilo

Костюм За Малки средни големи кучета
Тегло 0.2-1kgs
номер на модела ZF-DB0433
Тип елемент Легла и Дивани
Стил Пране Ръчно Пране
Произход CN(Origin)
размер S, M, L, XL
Модел С щампи
Приложимо Къщичка За Домашни Кучета, Легло за куче котка, През Цялата Диван, Конура
Това Е Едно Интелигентно Устройство No
Продажба Цени на едро, Търговия на дребно, дропшиппинг......
Характеристика ОХЛАЖДАНЕ
Тип Куче
Материал ВЛАКНА

Напишете отзив

Лятна Куче на Легло Котешка Възглавница Щенячий Сън Гнездо за Малко Средно Голямо Куче Котка Ледена Коприна Готин Мат Развъдник За домашни любимци Охлаждащ Ротанговый Матрак

Лятна Куче на Легло Котешка Възглавница Щенячий Сън Гнездо за Малко Средно Голямо Куче Котка Ледена Коприна Готин Мат Развъдник За домашни любимци Охлаждащ Ротанговый Матрак

82677 Гореща Разпродажба Спецификация на продукта Лятна Куче на Легло Котешка Възглавница Щенячий Сън Гнездо за Малко Средно Голямо Куче Котка Ледена Коприна Готин

Свързани продукти