Мода мама печат квадратна калъфка за възглавница за декорация на дома колата разтегателен седалките бельо калъфка за възглавница (45 см. * 45 см)

Нов

3.77лв.

/ 9.68лв.

В наличност

Технически характеристики:

Мека и удобна,еднопосочна бродерия.калъфка квадратна форма, с модерен дизайн.

Идеален за всекидневна, спалня, кухня, детска стая за игра, детска спалня, офис,Възглавници за столове,възглавници,Подарък за Свети Валентин,Подарък за Деня на майката,подарък за детски рожден ден,Подарък за Деня на бащата и т.н.

Тип: Калъфка За Възглавница

Материал: Лен

Модел:

Характеристики: Квадратна форма, Начало декор, модерен стил,моющийся, лесен за поддържане.

Размер: 45 см x 45 см/17.72" x 17.72" (прибл.)

Бележки:

Модел има само на предната страна.

Поради разлика в осветлението и предпочитанията на екрана цвят на елемента може да се различават малко от изображението.

Моля, позволете една малка разлика в размера се дължи на различни ръчни измервания.

За да се запази свеж цвят,можете да добавите малко сол към водата за първото пране.

Пакетът Включва:

1 x Калъфка за възглавница (не съдържа вътрешна възглавница).

Доставка

1. Искаме информация в продължение на 1-5 дни (работни дни, но не и празнични сезони) след като плащането бъде потвърдено platfrom.

2. Понякога ние не следваме избрания от вас начин на доставка, тъй като ще изберем за вас най-ефективен начин на доставка.Нека вие ще получите продукт по-бързо.

3. Ако не сте получили своята пратка в пресметливи време, моля, свържете се с нас.Ние отследим изпращането и ще се свържем с вас възможно най-скоро с отговор.Нашата цел е задоволяване нуждите на клиентите!

4.Моля , не отваряйте спор, без никакво общуване, това е несправедливо по отношение на продавача .Ние бихме искали да ви помогне да решите проблемите .

Следпродажбено обслужване

1. Ако продуктът не отговаря на описанието или чупят при транспортиране,моля,изпратете ни снимка, ние ще направим пълно възстановяване на сумата или ще ви изпратим нов продукт.

2. Ако пратката или липсва, или някакъв продукт липсва ,моля свържете се с нас и ни изпратете снимки, ние отново ще ви изпратим липсващите стоки /парцел или ще направим пълно възстановяване.

Коментари

1.Ако харесвате нашия продукт,не може ли да ни даде 5-звезден коментар и го споделя със своя приятел?Вашата оценка е нашата сила, за да се превърне в голяма фирма.

2. Ако имате някакви въпроси относно нашия продукт, моля, свържете се с нас преди да оставите коментар.Ние ще направим всичко възможно, за да ви даде удовлетворенное решение.

Етикети: индикатор yzf 125

Модел Пишеща машина
Стил Кепър
Вид модел ПОРТРЕТ
Форма Площ
размер 18 inches to 18 inches (45 cm to 45 cm)
Техника Вязаный
Воспользуйся седалка, Декоративни, Стол, Кола
Продукт 100% нова калъфка за възглавница (без възглавници)
Тип набиране No
Материал Лен / Памук, Бяла кърпа
Произход CN(Origin)

Напишете отзив

Мода мама печат квадратна калъфка за възглавница за декорация на дома колата разтегателен седалките бельо калъфка за възглавница (45 см. * 45 см)

Мода мама печат квадратна калъфка за възглавница за декорация на дома колата разтегателен седалките бельо калъфка за възглавница (45 см. * 45 см)

Технически характеристики: Мека и удобна,еднопосочна бродерия.калъфка квадратна форма, с модерен дизайн. Идеален за всекидневна, спалня, кухня, детска стая за игра,

Свързани продукти