Капка Доказателство Портфейл Калъф За iPhone 12 Pro Max 11 Pro Max SE 2020 X XR XS XSMax 8Plus 7Plus 6S, Плюс Нова Мода Твърд Кожен Калъф

Нов

4.94лв.

/ 4.99лв.

В наличност

Руски приятели, моля, попълнете пълното име на получателя Във връзка с новата политика на руската митница.

[Размер]: Портфейл Телефон Чанта Седалките.

[Материал]: Висококачествен материал от изкуствена кожа.

[Цвят]: Синьо,Червено,Черно,Зелено,Розово злато, Кафяво . [Предимство]: Кожен портфейл+Магнитен Флип+Поставка За Каботажните+слот за карти.

[Дизайн]: Модерен дизайн,лесно се побира и лесно се отстранява.

[Функция]: Отлична защита за вашия телефон от прах, драскотини и повреди.

[Пакет]: 1бр x Калъф за телефон.

ДОСТАВКА >>>

1. ДОСТАВКА ПО ЦЕЛИЯ СВЯТ. (С изключение на някои страни и APO/FPO)

2. Вашият адрес на поръчката Трябва да Съвпада С вашия адрес за доставка.Името на получателя трябва да бъде пълна.

3. Всички поръчки ще бъдат издадени в рамките на 3 дни, в случай на неочаквана ситуация, ние можем да забави времето за доставка.

4. Понякога поръчка без логистика проследяване на информация след излизане в чужбина; това е нормална ситуация; той ще бъде доставена безопасно в продължение на ефективно време.

5. Ако пратката не може да бъде получена в рамките на 30-60 дни от момента на плащане, моля, свържете се с нас.Удовлетвореност на клиента-това е принципът на обслужване.

6.Ние не носим отговорност за всякакви митнически такси или на данък върху вноса.

УСЛУГИ >>>

1. Професионален екип за обслужване подкрепят вас в рамките на 24 часа, съобщение, писмо станция, TradeManager или електронна поща и др.

2. Всеки въпрос, моля свържете се с нас на първо място, ние ще предоставим на обслужване на ВИП-звезди, за да разреши проблема си.

3. Нашите продукти са официални оригинални продукти с високо качество.Можете да се насладите на най-популярният калъф за мобилен телефон/таблет тук.

4. Съсредоточете се върху нашия магазин, за да получите информация за старта на нови продукти и продажби, вие ще имате шанс да получите безплатна нова пробна версия.

RETUREN & REFUND >>>

1. Ако не сте доволни от продукт, моля, свържете се с нас в рамките на 7 дни и върнете в рамките на 30 дни от датата на получаването му.

Ако този продукт е на ваше разположение повече от 7 дни, тя ще се счита за използван и не изискваме от вас възстановяване или повторно изпращане.

2. Всички върнати стоки, трябва да бъде в оригинална опаковка, и вие трябва да ни даде номер за проследяване, доставка, за да се осигури възвръщаемост.

3. Ние ще ви пълно възстановяване чрез платформата Energybg.eu или по друг начин за връщане, при условие на получаване на стоката и аксесоари в безопасност.

ОБРАТНА ВРЪЗКА >>>

1. Вашата обратна връзка е много важно за развитието на нашия бизнес, така че, моля, оставете отзив 5 звезди, ако сте доволни от нашите продукти.

2. Моля, не се колебайте да се свържете с нас, ако имате някакви проблеми, преди да напуснат отрицателна обратна връзка.

Моля, не оставяйте отрицателен/неутрално мнение или не отваряйте спор, без никакво общуване на първо място, ако имате някакви проблеми.Ние ще отговорим на всички съобщения възможно най-скоро и ще ви помогнем да разрешите този проблем.Благодаря предварително~

Етикети: iphone xs кожен калъф led, калъф iphon 12 pro, iphone 12 pro max калъф koi, упражнение калъф за телефон iphone 7plus, калъф iphon, обектив калъф за телефон iphone 7plus, se2020, калъф за iphone 12 pro max simpson case, iphone, iphone xs, мъжки кожен калъф gtr

Дизайн Обикновена
Цвят Сини, Подмигни Рэду, Черен, Зелени, розово злато, Кафяви
търговска марка ДЖИАМЕН
Модел 1 За iPhone 6 6S 6Plus 6S Плюс Чанта-портфейл
Модел 6 За iPhone 12 12 Mini 12Pro Max Waller Флип Калъф
Материал Висококачествена изкуствена кожа+Мек TPU
Тип Флип калъф
Съвместим марка APPLE
Произход CN(Origin)
Модел 5 За iPhone 11 11Pro 11Pro Max Waller Флип калъф
Модел 2 За iPhone 7 7Plus Портфейл Калъф
Функция Удароустойчив , Грязезащитный и Антицарапающийся
Модел 3 За iPhone 8 8Plus Waller Флип Калъф
Характеристики Full protection
Характеристика Слотове за карти+Магнитен Флип+Поставка За каботажните
Модел 7 За iPhone SE2020 Waller Флип Калъф
Модел 4 За iPhone X XS XR XS Max Кожен Калъф

Напишете отзив

Капка Доказателство Портфейл Калъф За iPhone 12 Pro Max 11 Pro Max SE 2020 X XR XS XSMax 8Plus 7Plus 6S, Плюс Нова Мода Твърд Кожен Калъф

Капка Доказателство Портфейл Калъф За iPhone 12 Pro Max 11 Pro Max SE 2020 X XR XS XSMax 8Plus 7Plus 6S, Плюс Нова Мода Твърд Кожен Калъф

Руски приятели, моля, попълнете пълното име на получателя Във връзка с новата политика на руската митница. [Размер]: Портфейл Телефон Чанта Седалките. [Материал]: Висококачествен

Свързани продукти