Лакшмигаун Шик Сватбена Сатен, Гащеризон Сватбена Рокля 2021 Халат за баня Секси Жени Разписка Булчинска Рокля С Отворен Гръб, без Ръкави

Нов

196.44лв.

/ 306.94лв.

В наличност

Таблица с размери

Модна Изображението

Моля, изберете размер и оставете съобщение за следните измерения :

Ние силно препоръчваме, за да си измервания са направени от професионалист с долната част на дрехите си, преди да закупят някой рокли.

Например:мерна Единица :( сантиметри или инча)

1.Пълен бюст = ___ инча(см)

2.Талия = ___ инча(см)

3.Бедрата = ___ инча (см)

4.рамо до кръста = ___ инча (см)

5.раменете на пода с обувки на ___ инча (см)

Можете да вземете тези измервания при мен, ако роклята е с презрамки или с ръкави или имате нужда от яке за да отговарят на вашите рокли.

6.Рамо до рамо = ___ инча (см)

7.armseye = ___ инча (см)

8.дължина на ръцете = ___ инча (см)

9.biecp = ___ инча (см)

изпратете измерване при мен, след като завършите плащането.

Нашата Гаранция

Доставка

a.Ние само ще изпратим на вашия подтвержденному адрес.Моля, уверете се, че вашият адрес за доставка, правото, преди да закупят, пощенски кутии и военни адреси (apo, FPO) не могат да бъдат доставени.

b.Ако идвате от Бразилия или Русия , моля, оставете вашето пълно име. (според коригираната пощенска политика на Русия и Бразилия, името на получателя трябва да бъде пълна.)

c.За данъка, митническо е извън нашия контрол, ние не гарантираме за него и не носим Данъчно задължение.Можете да споделите с нас правилната обявена цена за вашето парцели.

Рекламации и връщане на парите

a.Ако ние изпращаме е грешен стил или грешен цвят, ние можем да ви върне парите или да препратите.продукт, който е повреден или липсва, не се връща.

б.Ако не сте 100% доволни от качеството на вашата покупка Royce Bridal, моля, свържете се с нас за първи път, поне в рамките на 7 дни от датата на подаване на заявлението.Ние също така можем да си върне.Разходите за транспортни услуги се плаща от купувача.

c.Ако стоката е повредена по начин, моля, съхранява цялата документация и опаковка и се свържете с нас в рамките на 7 дни от получаването на инструкции за връщане.

Забележка

a.Картина в резултат на условията на снимки може да има хроматическую аберрацию, ако не сте сигурни за цветове, моля свържете се с нас преди да направите поръчка по поръчка.

б.Ако направите етикет рокли счупена, тя не може да бъде върнат или обменена

Коментари

Етикети: абитуриентски рокли 2021 черен, тенекеджия рокли, amarillo, черна рокля атласное, рокля сря, облечи булката, кратко сватбена рокля от 2021 г., розова риза, сватбена гащеризон, рокля за лятото

Задната част на конструкцията Без облегалки
За Бременни Жени No
robe de mariée Халат За Баня Мери
номер на модела 1005001419190491
Силует А-ЛИНИЯ
Дължина На Роклята Дължина на пода
Произход CN(Origin)
размер Standard/Custom made
Украса Дантела
Стил Ръкави Без ръкави
Тип елемент Сватбени Рокли
Талия Натурални
Реални Снимки ДА
Стил Сватбена рокля boho beach
Вграден сутиен ДА
Дължина ръкав(см) Без ръкави
Влак Влак Помете/ Четки
Деколтето V-образно деколте
Плат, Булчински Рокли Мек Сатен
търговска марка лакшмигаун
Цвят Бял/Слонова кост/Направени по поръчка
Елемент на модата Реколта
Място на произход Китай
Brautkleid Vestido Новия

Напишете отзив

Лакшмигаун Шик Сватбена Сатен, Гащеризон Сватбена Рокля 2021 Халат за баня Секси Жени Разписка Булчинска Рокля С Отворен Гръб, без Ръкави

Лакшмигаун Шик Сватбена Сатен, Гащеризон Сватбена Рокля 2021 Халат за баня Секси Жени Разписка Булчинска Рокля С Отворен Гръб, без Ръкави

Таблица с размери Модна Изображението Моля, изберете размер и оставете съобщение за следните измерения : Ние силно препоръчваме, за да си измервания са направени

Свързани продукти