Форма На Състезателна Кола Voilet Light Shoe Dryer Foot Protector Boot Odor Дезодорант Dehumidify Device Shoes Dryer Heater Безплатна Доставка

Нов

12.29лв.

/ 24.57лв.

В наличност

Моля, обърнете внимание:

Този продукт не включва кутия на продукта.

Описание:

Има обичайният проблем за любителите на спорта е, че след тренировка обувки лесно става влажна.В дъждовно зона обувки лесно се мокри, поради скучен дъжд.Нашата сушилня за обувки може да ви помогне да решите тези проблеми.Сушилня за обувки премахва влагата в обувката и с помощта на лилава лампа стерилизующего устройството елиминира растежа на бактериите.

Продуктът е изключително полезен за домашно ежедневие.Си струва да се купи!

Характеристики:

Сушилня за обувки изработени от пластмаса и електронен компонент, високо качество и дълготрайност на употреба.

Сушилня за обувки премахва влагата в обувката и с помощта на лилава лампа стерилизующего устройството елиминира растежа на бактериите.

С по-дебела изход кабел, така че кабелът не е толкова лесно да се прекъсне, по-издръжливи и за ежедневна употреба.

Изсушаващо устройство е полезно за спортисти, рибари, скиори и хората, живеещи в дъждовно зона.Практичен продукт в дома на ежедневието.

Подходящ за кожени обувки, тъканната на обувки, обувки на дождевиков, ръкавици и т.н.

Технически характеристики:

Състояние: 100% Нов

Материал: Пластмаса, Електронни компоненти

Основен цвят: жълто, като тази на снимката

Тип: Сушилня за обувки

Мощност: 10 W

Напрежение: 220 V 50 Hz

Време на загряване: 3~5 минути

Размер: около 17 x 6 x 3 см / 6,5 x 2,3 x 1,1 инча

Комплектът включва:

1 x Сгъваема Сушилня За обувки

моля, обърнете внимание:

1. Моля, позволете 2~3 инча грешки от ръчно измерване.Благодарим ви за разбирането.

2. Монитори не са калибрирани по същия начин, на цвета на елемента, на показаната на снимките може да се различават малко от реалния обект.Моля, вземете този стандарт.

3. Моля добросердечно забележете че зърното отдолу сушильщика обувки ще бъде това, което се случва и искаме в разбъркан ред, но отпред като образ.Моля, уверете се, че нямате нищо против, преди да поръчате.

4. Уважаеми клиенти, моля, бъдете сигурни, за да се купят, без да се притеснявате за адаптиране на щепсела.Ние ще ви предоставим переходнику за вас според различни стандарта на страната и ще осигури нормалната полза.

Нашите услуги

Можем да доставим поръчката възможно най-бързо, обикновено в рамките на 1-3 работни дни, и ако имате нужда от някаква помощ, моля не се колебайте да се свържете с нас, ние сме винаги тук, за вас.

Тъй като ние си сътрудничим с една фабрика, така че ние можем да предложим най-добрата цена , ние приветстваме дропшиппинг, минимално количество 20 части.Освен това, ние обявяваме по-ниска цена за колет, но ако тя е проверена от митница, и все още трябва да се плати данък, моля, имайте предвид, благодаря.

Етикети: портативна сушилня за бутилки, cindrella обувки кола, метална сушилня за обувки, окото защитни обувки, загрява сушилня за обувки, нагревател сушилни за тъкани, portable перална, сушилня, xiomi, mi, сушилня за обувки

Произход CN(Origin)
Документ CE
Функция 2 Портативна сушилня за обувки
Материал Пластмаса
Напрежение (V) 220 В
Дължина на кабели 55.2 in
Функция 3 За обеззаразяване на дезодорант за обувки
търговска марка Efocus
Функционална Отопление, Изсушаване на въздуха, Дезинфекция, Дезодорация
номер на модела EF0078
Тип Сушилня за обувки
размер 6.5 x 2.3 x 1.1inch
Функция 1 Електрическа Сушилня За Обувки
Мощност (W) 10 W

Напишете отзив

Форма На Състезателна Кола Voilet Light Shoe Dryer Foot Protector Boot Odor Дезодорант Dehumidify Device Shoes Dryer Heater Безплатна Доставка

Форма На Състезателна Кола Voilet Light Shoe Dryer Foot Protector Boot Odor Дезодорант Dehumidify Device Shoes Dryer Heater Безплатна Доставка

Моля, обърнете внимание: Този продукт не включва кутия на продукта. Описание: Има обичайният проблем за любителите на спорта е, че след тренировка обувки лесно

Свързани продукти