ШЕСТДЕСЕТ Тафгай 5 Бр. Блестящи Капки Масло Мед Цвете от Кристал Дистанционер Мъниста Капачки Челни Висулка САМ Аксесоари за Окачване Конектори

Нов

3.10лв.

/ 3.89лв.

В наличност

можете да кликнете върху тях, за да купя :

Медни Филигран Планински Кристал Цвете Парче Окачване Основна Инсталация направи си САМ Бижута и Аксесоари Изводи

За други размери, други форми, ако трябва, моля свържете се с нас.нашата фабрика може да направи за вас.

Различни размери, в различни форми, различни фотоапарати правят снимка, може би цвета е малко по-различно, но всички те са красиви и много блестящо.

Моля, помислете два пъти, преди да купуват, благодаря!

1.Този продукт ще бъде изпратен чрез China Post Ordinary Small Packet Plus свободно, или вашата поръчка ще бъде изпратена чрез бърза доставка, ако сте избрали експресна услуга и уреждане на експресна доставка.

2.Ако сумата на поръчката надвишава 150 долара ,безплатни експресни услуги.

3.Колкото повече можете да резервирате, толкова по-голяма отстъпка ще получите.

* Стандартна доставка China Post / Energybg.eu--- 15-25 работни дни.(Работни дни,включително почивни и празнични дни)

* UPS/DHL/Fedex/DPEX-5-10 работни дни

* EMS---на 7-15 работни дни

Моля, обърнете внимание: Ние не можем да контролираме времето на доставка, тъй като той се обработват от трета страна на услугата, но ако пратката не е пристигнала в рамките на очакваното време, моля, свържете се с нас, ние ще ви помогнем да следите неговото и ще ви даде удовлетворенный отговор.Тъй като част от национална логистична информация не се актуализира навреме, бавна актуализация, препоръчвам ви да се консултирате с местните пощенски кабинета.Моля, не се колебайте да се свържете с нас, ако имате нужда от помощ.

1.100% всичките си продукти в добро качество и под строг разглеждане пред кораба.Ние ще се опитаме да направим всичко възможно, за да се избегнат проблеми с качеството.

2.Описание за размер,цвят,материал, продукт е нормално отклонение (отклонение размер е 1 мм, или така,цветът също има отклонение се дължи на различни разрешения на компютъра) надявам се, че можете да ни разбере.

3.След получаване на стоки,ако не удовлетворяетесь със стоки,а след това по някаква причина,ние приемаме връщане на стоки в рамките на 7 дни след като сте се стоки,но трябва да се предприемат върнати тарифи за доставка и ограничаване на стоки в добро състояние.

Задължения на вноса & данък отговорност на купувача.Ние не носим отговорност за всякакви злополуки,забавяне или други въпроси, които са отговорност на услуги за доставка.

Скъпи приятели,

Славен ден!Ние гарантираме положителна обратна връзка след получаване на плащането,за да насърчава по-здравословен общност Али,ние се надяваме, че вие ще направите същото за нас.Надяваме се, че разбирате, че ние сме изключително ценим обслужване на клиенти.

Ако имате някакви оплаквания,моля, дайте ни възможност да се реши този проблем, преди да ни остави отрицателен коментар.Ние сме сигурни, че винаги има решение.

Ако имате някакви въпроси или помощ, моля не се колебайте да се свържете с нас.Ние ще ви отговорим в рамките на 18 часа .

Етикети: xr iphone калъф kkt

Тип Бижута Находки Подпори
Цвят бял/розов/син/зелен/Червен
Височина На Продукта 0cm
Дължина На Продукта 0cm
Тип елемент Бижута Находки
Характеристики на продукта Мед Цвете Парче
Широчина на продукта 0cm
номер на модела SJ21019
Диаметъра на продукта 0cm
Произход CN(Origin)
Тегло на продукта 0g
търговска марка ШЕСТДЕСЕТ И ВЛЕКАЧИ
Материал Метални, Мед+ Планински кристал

Напишете отзив

ШЕСТДЕСЕТ Тафгай 5 Бр. Блестящи Капки Масло Мед Цвете от Кристал Дистанционер Мъниста Капачки Челни Висулка САМ Аксесоари за Окачване Конектори

ШЕСТДЕСЕТ Тафгай 5 Бр. Блестящи Капки Масло Мед Цвете от Кристал Дистанционер Мъниста Капачки Челни Висулка САМ Аксесоари за Окачване Конектори

можете да кликнете върху тях, за да купя : Медни Филигран Планински Кристал Цвете Парче Окачване Основна Инсталация направи си САМ Бижута и Аксесоари Изводи За други

Свързани продукти