На английски език буквата OUCH ЧАНТА Икони Емблемата на Светоотражающая военна 8*5 см Кука и контур на Тактически

Нов

3.32лв.

В наличност

Техника: Светоотражающая

Материал: бродерия

Размер: 8*5 см

Облегалка: Кука и контур

Доставка:

Когато правите поръчка,моля, изберете начин на доставка и заплащане на поръчката, включително разходите за доставка.Ние ще ви изпратим подробности от 15 дни след като вашето плащане ще бъде завършена.Ние не гарантираме време за доставка на всички международни отправках до момента на митническото оформяне на отделните страни,което може да повлияе на скоростта на сканиране на вашия продукт.

Внимание, моля!Уверете се, че вашият адрес е правилен.Ако искате да промените своя адрес, моля, свържете се с нас.

РУСКИ КЛИЕНТИ, МОЛЯ ДА ОБЪРНЕТЕ НА ТОВА СПЕЦИАЛНО ВНИМАНИЕ!Задължително попълнете ИМЕ и изисквания, попълнете пощенския код на получателя!В противен случай вашият пакет може да бъде изгубен или върнат!

Ние доставяме въздушна поща стълб Кит,безплатна доставка на разположение за повечето от страните,срок на доставка около 20-45 дни, и период за доставка главно должн до пощенската юг, но ако искате да получите детайл бързо, ние можем да го изпрати на DHL,EMS,UPS,TNT,FedEx.

Митници:

Ако таксата се случва, купувачът носи отговорност за митническо оформяне в страната.Ние не сме способни на това действие Благодарение на разбирането.

Политика за връщане и гаранция

Ние предоставяме 100% гаранция за всички продукти, които продаваме.Ако откриете някакви проблеми с нашия продукт, моля, свържете се с нас в рамките на 7 дни след получаване на вашия продукт.Отрицателна обратна връзка не може да реши всички проблеми, това може да доведе до загуба на двама ни.Благодаря~~

Всички елементи трябва да бъдат върнати в ПЪРВОНАЧАЛНОТО им СЪСТОЯНИЕ, или да се откажем от възстановяване.

Купувачът носи отговорност за всички разходи, възникнали в процеса на връщане на стоката.

Несъответствие на цветовете

Разликите в цвета могат да бъдат причинени от някои други причини,като отражение на цветовете на монитора,на осветлението, фона и т.н. все пак,ако смятате,че полученият продукт е грешен цвят, моля свържете се с нас, за да научите дали е възможно възстановяване или връщане на парите.

Коментари

Вашето удовлетворение и положителна оценка са много важни за нас.Моля, оставете положителен отзив и 5 звезди, ако сте доволни от нашите стоки и услуги.

Ако имате някакъв проблем с нашите продукти или услуги,моля, не се колебайте да се свържете с нас, преди да напусне отрицателна обратна връзка.Ние ще направим всичко възможно за решаване на всички проблеми и ще ви предоставим най-доброто клиентско обслужване.

Насладете се на покупка на стоки в магазина ми, надявам се, можем да си сътрудничат помежду си, скъпи приятелю!

ГОЛЯМО БЛАГОДАРЯ!

Етикети: 3 в 1 cloak, тактически аксесоари molle, мъжка мода костюм отличителни верига, морален кръпка страйкбол, тактика на кръпка, на клетъчния питатель, армейски кръпка военен, 6-пинов конектор, жилетка специалните сили на сащ, метална кръпка

Вид на продукта Пластира
Произход CN(Origin)
Характеристика 3D, Опазване на околната среда
Техника Пишеща машина
размер 8*5cm
Стил Кука и контур

Напишете отзив

На английски език буквата OUCH ЧАНТА Икони Емблемата на Светоотражающая военна 8*5 см Кука и контур на Тактически

На английски език буквата OUCH ЧАНТА Икони Емблемата на Светоотражающая военна 8*5 см Кука и контур на Тактически

Техника: Светоотражающая Материал: бродерия Размер: 8*5 см Облегалка: Кука и контур Доставка: Когато правите поръчка,моля, изберете начин на доставка и

Свързани продукти