50шт 10:1 2-частичен Епоксидни Лепила Смешивающий Върха на Дюзата Съвет Смола Миксер Лигав Пистолет Апликатор

Нов

7.76лв.

/ 9.69лв.

В наличност

Спецификация:

Материал: Пластмаса

Дължина: около 77 мм

Вътрешен диаметър: приблизително 3,2 mm

Външен диаметър: около 4,8 мм

Битов калибър:1 мм

Съотношение на смесване:AB,10:1

Подходящ за епоксидна смола AB лепило Акрилно лепило

Пакет Са Включени:

50шт Смесительных Дюзи

За Плащането :

1. Ние приемаме Alipay, West Union, TT.Всички основни кредитни карти се приемат чрез сигурна плащане процесор НАБИРАТЕЛНИ. 2. Плащането трябва да бъде в рамките на 3 дни от датата на поръчка. 3. Ако не можете да направите своята поръчка веднага след приключването на търга, моля, изчакайте няколко минути и опитайте отново за Плащане в рамките на 3 дни.

Внимание за руските приятели: 1. Моля, попълнете вашето пълно име, включително вашето име, презиме и фамилно име при плащане; 2. Моля попълнете вашия точен адрес, включително номер на вашия апартамент, Улица, Град, регион и държава.В противен случай вашият пакет, най-вероятно ще бъде възстановен! 3. Ние не носим отговорност за ВАШАТА ГРЕШКА.

Спедиция: 1. Стоката ще бъде доставена в рамките на 1-3 работни дни в обичайното време. 2. Срок на доставка: 3. Ако не са получили стоката в рамките на 30 дни от момента на плащане, моля, свържете се с нас.Ние отследим изпращането и ще се свържем с вас възможно най-скоро с отговор. 4. Отговори купувач (в случая) данък или на ДДС при всякакви обстоятелства.Обикновено ние изпращаме поща на Китай в повечето страни с безплатна доставка.Ако искате да изпратихме DHL, UPS и т.н., моля свържете се с нас, ние ще ви дадем най-евтините цени за доставка.Превозвачите за доставка: по Поръчка песен: www.17track.net

Възстановяване/Връщане:

1.Ако имате дефектна стока, вие ще искате да си го върне или да направи отстъпка.Моля, свържете се с нас в рамките на 3 дни след получаване на пратката.Всички върнати трябва да се връщат заедно с оригиналната опаковка и аксесоари.Клиентът носи отговорност за разходите за доставка на върнати стоки.

2. Ние ще ви върнем парите, когато получим върната стока.Или подмяна на продукт за вас.

3. Понякога въздушна поща пропуска някаква пощенска плащане, ние ще възстановим цената и такса доставка, когато не можете да получите вашите продукти.

4. Ние ще се разберем с връщането на парите в рамките на 3 работни дни, когато получим от вас информация.

Коментари:

Ние ще работим с вас, докато не сте доволни.ние искрено се надяваме, че можете да ни оставят положителен отзив по някаква причина не сте доволни от покупката си, моля, свържете с нас чрез (моето мнение), или на (Задайте въпроси продавача), търговски мениджър, преди да оставя неутрален или отрицателен отзив.Ние ще направим всичко възможно, за да реши всеки проблем и да отговарят на вашите нужди.

Етикети: перука със завързана на предната опашка, перука с опашка на кон, шал за cauda equina, завързана конска опашка и предни, Натрупване На Cauda Equina, горе-долу за черни жени, xr iphone мъжки калъф дракон

Тип Эпоксиды
номер на модела дюзи за смесване эпоксидного лепило
търговска марка Fani Chaikova-Dimitrova Queen
Материали за нанасяне на Метални

Напишете отзив

50шт 10:1 2-частичен Епоксидни Лепила Смешивающий Върха на Дюзата Съвет Смола Миксер Лигав Пистолет Апликатор

50шт 10:1 2-частичен Епоксидни Лепила Смешивающий Върха на Дюзата Съвет Смола Миксер Лигав Пистолет Апликатор

Спецификация: Материал: Пластмаса Дължина: около 77 мм Вътрешен диаметър: приблизително 3,2 mm Външен диаметър: около 4,8 мм Битов калибър:1 мм Съотношение

Свързани продукти