Мода, красота скица лотос бамбук риба източване на цвете калъфки къси плюшени висококачествени дебели квадратни калъфки за седалките

Нов

3.75лв.

/ 8.32лв.

В наличност

Това е благородна калъфка , това е двустранен модел и дебели калъфки за възглавници, както и използването на скрит цип.Продукт: 100% нова калъфка за възглавница (с изключение на възглавница) Размер: 18 см -18 инча (45 см на 45 см) Материал: кратък плюш Тегло:около 80 грама Начин на пране: Машинно пране, топла вода 30 ℃, не химическо чистене, не е за избелване, за сушене, гладене максимална температура 100 градуса.ние също можем изработени по поръчка калъфка и гоблен ,ако ви е необходимо ,можете да изпратите съобщение до нас .Забележка: Моля, позволете грешка на продукта размер 1-3 см, грешка цветове от 5%, благодаря ви за вашето разбиране!

Детайли за доставка:

1.Стоката ще бъде доставена в рамките на 1-7 работни дни от момента на плащане.

2.Ние предлагаме Energybg.eu курьерское,въздушна поща стълб Кит,ePacket,DHL,FEDEX,и EMS,и така нататък за перевозкы на пратката и такса перевозкы на пратката според теглото parcel.epacket срок на доставка от 7-30 дни .Въздушна поща стълб Кит позволява пакет не повече от 2KG.

3.DHL,FedEx,и EMS Express Service обикновено се изисква 3-15 работни дни, за да се свържем с вас.

Плащане:

1.Ако сте избрали въздушна поща стълб Кит ,след това голяма част от искаме да си ви Epacket!

2. Моля платете в рамките на 5 дни след пускането на поръчката, или се свържете ние с подробности.

Политика За Обслужване На:

1. Всички електронни писма трябва да бъдат изпратени в рамките на 1 работен ден.Ако не сте получили нашия отговор,моля, проверете папката за нежелана поща или повторно изпратете електронно писмо.

2.Тъй като компютърни екрани имат хроматическую аберрацию ,особено между телевизор CRT и LCD телевизор,ние не гарантираме,че цветът на нашите продукти ще е точно същият като на снимките, които сте виждали, надявам се да може да разбере!

Коментари:

1.Вашата обратна връзка е ценно за нас и е ключът към нашия успех .

2.Ние ще се радваме, ако ни оставите за обратна връзка с 5 звезди.

3.АКО не сте напълно удовлетворени придобити .Моля, свържете се с нас, преди да напусне отрицателна обратна връзка.

Правилата на връщане:

1.Ако изпратихме нашия грешен продукт,а след това ние ще изпратим нашите най-подходящия продукт след потвърждение състояние.

2.Ако по някаква причина не сте доволни, можете да върнете продукта ни в първоначалното състояние за връщане или замяна.

3.Ние ще ви изпратим извън правилните стоки, когато получите върнати стоки .

За нас:

1.Ние имаме нашата фабрика,ние можем да персонализирате вашия шаблон на калъфка ,гоблен, ако ви е необходимо ,можете да ни изпратите съобщение ,ние също подкрепяме дропшиппинг.Ако сте риселър и искате да си купите голямо количество.моля, изпратете ни електронно писмо, за да се насладите на най-добрата цена и снимки без воден знак за бизнеса.

2.Ако обичаш ни, моля добавете нашия магазин в списък на магазини!

Етикети: горната скоба yzf r1 2001

Материал Кратък Плюш
Произход CN(Origin)
Клас Клас А
Непристойная Снимка No
Воспользуйся Начало
Характеристика Опазване на околната среда
Брой нишки ≥600s
Секси внушающий No
Вид модел С щампи
Модел Пишеща машина
номер на модела ql-140
Стил Жакард
Техника Тъкани
Брой платове 80
Тип Декоративни Калъфки За Възглавници
Тип набиране No

Напишете отзив

Мода, красота скица лотос бамбук риба източване на цвете калъфки къси плюшени висококачествени дебели квадратни калъфки за седалките

Мода, красота скица лотос бамбук риба източване на цвете калъфки къси плюшени висококачествени дебели квадратни калъфки за седалките

Това е благородна калъфка , това е двустранен модел и дебели калъфки за възглавници, както и използването на скрит цип.Продукт: 100% нова калъфка за възглавница (с изключение

Свързани продукти