Торба с пясък наводнения Чанта Разширяване на водопоглощения Торба с пясък удължаване на срока за мазе, гараж

Нов

12.19лв.

/ 16.48лв.

В наличност

Маркирани точки:

1,Препоръчвам: Всяко семейство трябва да го има, независимо от това, къде той протича или наводняется, могат да го използват.След като наводнения лекува, непоглощающий чанта за борба с наводненията може да се постави обратно в сухо място, за да се запечата и спаси.Водоустойчива чанта, в която е засосана вода, естествено ще изсъхне.Нетоксичен, безвреден, без да замърсява околната среда.

2、Обхват: Станция за водоснабдяване, жилищен район, подземен път, MRT, мазе, къща, гараж, магазин, училище, болница, станция, сграда, фабрика, склад и т.н..

3.Водопоглъщаемост: Полимерни нановодные набухающие частици, изпълнен в набухающем вода чувал, нараства до 180 грама и може да бъде разширена в 80-100 пъти след поглъщане.

Материал 4、премия за: Външна чанта води-чрез абсорбиране на чанти разширяване сплетена от естествена тъкан коноп, и вътрешна чанта е изработена от висококачествени материи, който е силен и е трайна.

5、Удобно съхранение на: Води-чрез абсорбиране на чанта разширяване е с тегло около 420г преди употреба, малък е, лек, удобен за съхранение и транспортиране.

Спецификация:

Име на продукта: Водопоглощающий Чанта

Външен материал чанти: естествена конопляная тъкани, текстил

Материал водопоглощения: полимерни нано-набухающие частици вода

Вътрешен материал на чантата: текстил с висока плътност

продуктовата носи етикет за услугата:

1*чанта

Етикети: раница, чанта, наводнения торби с пясък, чул за, vw led flood, морската led прожектор, led автомобилно осветление, празен боксовия чувал с пясък, Слънчев потоп, бокс торба с пясък жени, чанта за кроссфита торба с пясък

размер M
Тип Джоб, Мультиинструменты

Напишете отзив

Торба с пясък наводнения Чанта Разширяване на водопоглощения Торба с пясък удължаване на срока за мазе, гараж

Торба с пясък наводнения Чанта Разширяване на водопоглощения Торба с пясък удължаване на срока за мазе, гараж

Маркирани точки: 1,Препоръчвам: Всяко семейство трябва да го има, независимо от това, къде той протича или наводняется, могат да го използват.След като наводнения лекува,

Свързани продукти