Зимно Топло Легло За Домашни Котки Мек Моющийся Къща За Малки, Средни и Големи Кучета Спален Водоустойчив Нескользящий Развъдник Стоки за домашни любимци

Нов

22.15лв.

/ 36.92лв.

В наличност

Характеристики:

1.Материал - Изработен от висококачествена сверхмягкой тъкан, екологично чиста памучна подплата, добра еластичност, топлина и прави съня куче е по-удобно.

2. Ефект - Отличен плюшен плат, мека и удобна, без топка, без избледняване, е добра против бръчки, без коса, грижи, едно гнездо за решаване на четирите сезона на живот.

3.Нескользящее - Дъното е от пластически упорит нескользящего на дъното, което е защитено от влага, притежава здравина, лесен за почистване и никога не е деформиран.

4.Практичност - Дълго време на употреба, висококачествени тъкани и изящна изработка значително увеличава срока на експлоатация на този развъдник.

5.Приложение - Размер на тепиха опция, ще бъде полезно за легло кученце, мат кучета, валяк за домашни любимци, къща, куче за малки или средства кучета.

Забележка:

1.Поради ръчно измерване на размер, може да има грешка 1-3 см

2.Поради друг монитор цвят може да има разлика

Време за ДОСТАВКА на обучение: имаме нужда от 2-5 работни дни, за да подготвят вашата поръчка е в съответствие с нашите многобройни поръчки всеки ден.Безплатна доставка По целия свят APO/FPO/ДЗД Доставка извиняваме Се за това, което пощенски кутии и военни адреси (APO, FPO) не могат да бъдат доставени .За доставка на територията на САЩ, моля, оставете коментар при поръчката.Например, ако сте били на остров Гуам, Пуерто-Рико, а след това може да се отбележи, Гуам, Пуерто Рико в "държава".Клиентите от Бразилия трябва да оставите съобщение , за да ни предоставят своя 11-цифрен CPF, като вашата поръчка се нуждаем от него.Забележка: Ако сте избрали безплатна доставка опция, вашата пратка ще бъде транспортирана у дома само веднъж, или тя ще бъде изпратена в местната пощенска служба, тогава ти трябва да си номер за проследяване и вашият личен номер, за да вземе нещата си.Ние веднага ще ви уведомим веднага, след като вашата пратка ще бъде изпратена.В случай на избор на експресна доставка, моля не забравяйте да оставите телефон за контакт, той е задължителен за експресна доставка.РЕКЛАМАЦИИ и ВРЪЩАНЕ Ако има някакви проблеми,моля, свържете се с нас, след като са получили поръчки .Ние ще се опитаме да направим всичко възможно, за да разреши тези проблеми.Всички върнати стоки, трябва да бъде поставен в оригинална опаковане кутия и истинско проследяване на NO.is е необходимо,моля, конкретна причина за връщане и вашия идентификатор DHgate.Ние ще ви възстановим пълната печеливша голяма сума,след получаване на стока в първоначалния му състояние и опаковка, с всички компоненти и аксесоари в комплект.Или можете да изберете замени.Цена на доставка Retrun трябва да бъде платена от купувача.ОБРАТНА ВРЪЗКА, Ако не сте 100% доволни от качеството на вашите покупки от belababy, можете да върнете или размените на стоки в рамките на 30 дни от датата на доставка.Искане за: 1. Стоки, получени в рамките на 30 дни от датата на доставка. 2. Стоки, получени неизползван, невредим и в оригинална опаковка. 3. Задържан такса перевозкы на пратката оплащен купувача

Етикети: xs назад

Произход CN(Origin)
Тегло 270g, 370g, 500g
Легла за кучета Легла за кучета
Стил Пране Ръчно Пране
размер S50*40cm, M60*50cmL, 75*60cm
Подвижна Възглавница Куче Котешки Легла
Характеристика Подвижен Капак, подвижна., Модни модели
Материал 100% Памук
номер на модела DB379
Модел шарени
Тип елемент Легла и Дивани
Подходящ Универсален

Напишете отзив

Зимно Топло Легло За Домашни Котки Мек Моющийся Къща За Малки, Средни и Големи Кучета Спален Водоустойчив Нескользящий Развъдник Стоки за домашни любимци

Зимно Топло Легло За Домашни Котки Мек Моющийся Къща За Малки, Средни и Големи Кучета Спален Водоустойчив Нескользящий Развъдник Стоки за домашни любимци

Характеристики: 1.Материал - Изработен от висококачествена сверхмягкой тъкан, екологично чиста памучна подплата, добра еластичност, топлина и прави съня куче е по-удобно. 2.

Свързани продукти