1 бр. Тежко Опъване на Защелкивающийся Скоба за Отслабване, Строгальная дъска, Въздушен Змей, Аутриггер Даунриггер Съобщение Клипове Открито море риболов

Нов

2.25лв.

/ 2.59лв.

В наличност

Характеристики:

1 е Изработен от висококачествена пластмаса от фино процес с високи характеристики за здравина и издръжливост, има дълъг срок на служба.

2 се Използва като строгальной дъски, хвърчило, даунриггеров или аутриггеров съобщение.

3 Това е регулируема линия тежък напрежение съобщение.

4 В комплекта са включени коррозионностойкий скоба.

5 Меки абитуриентски скоби са отлични за всички приложения морски риболов.

Технически характеристики:

Материал:Пластмаса

Тип:Съобщение На Клип

Дължина:4,8 см / 1.9 инча

Ширина:1,1 см / 0,43 инча

Цвят:Черен,червен

Характеристики:Здрав,регулируема

Комплектът включва:

1x Защелкивающийся Скоба

'

Доставка:

При поръчка, моля, изберете начин на доставка и заплащане на поръчката, включително разходите за доставка.Като правило,ние ще ви изпратим стоките възможно най-скоро, след като вашето плащане ще бъде завършена.

Ние не гарантираме срокът за доставка на всички международни превози, поради разликите във времето на митническото оформяне на отделните страни,които могат да повлияят върху това, колко бързо вашият продукт ще бъде тестван.Моля,обърнете внимание,че купувачите са отговорни за всички допълнителни митнически такси,такси за скитничество, данъци и такси за внос в страната си.Тези допълнителни такси могат да се събират по време на доставка.Ние няма да се върне цената за доставка за отказ от доставка.

Ние не носим отговорност за каквито и да било митнически такси или внос .

Цената на доставката не се включва в себе си никакви вносни мита,и купувачите носят отговорност за митнически такси.Аз разбирам, че сте загрижени за всяка възможна допълнителна цена предмети.На базата на минал опит.

ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ:

1.Is там всеки проследяване номер за моя деталя?

Да, ние ще изпратим всяка поръчка с тяхното проследяване номер, и можете да видите staus изпращане на отговаряне на сайта.

2. Дали продуктът е същата като на снимките?

Да, всички снимки са истински.Ние сме направили тези снимки себе си.

3. Какъв размер е подходящ за мен?

Ние ви предлагаме да видите в нашата диаграма на предложения размер по-долу и от нашата диаграма размер на продукта, ако е нормална фигура.ако имате специална фигура, моля, свържете се с нас ( да ни уведомите вашия ръст и тегло, бюст, талия, размерът на бедрата ).

5. Аз съм дистрибутор,бих искал да купя много парчета на вашия продукт, каква е цената на едро?

Здравейте,благодаря ви за вашето запитване, ако желаете да закупите голямо количество, моля, изпратете ни електронно писмо, ние ще ви дадем най-добрата цена, благодаря!

ВРЪЩАНЕ:

Ние правим всичко възможно, за да осигуряваме на нашите клиенти възможно най-добре.

Купувачът трябва да се увери, че върнатите стоки са в първоначалното им състояние.Ако продуктите са повредени или изгубени при тяхното връщане.купувачът ще бъде отговорен за такава вреда или загуба, и ние не ще дадем на купувача пълно възстановяване на парите.На купувача трябва да се опита да предяви иск логистична компания за възстановяване на разходите за повреди или щети.

Етикети: мързелив сюзън шиш, статуи въртяща се маса, лефер, зафул, химическа война, дълбоководно ныряльщик, molded модел самолет, тежко печат, 3d дракон кайт, риба кайт

Тип Guide Ring
Тип на блока парче
размер 1.9 inches / 0.43 inches
Размер на опаковката 10cm x 10cm x 10cm (3.94in x 3.94in x 3.94in)
Материал Пластмаса
Тегло на опаковката 0.03kg (0.07lb.)
Произход CN(Origin)

Напишете отзив

1 бр. Тежко Опъване на Защелкивающийся Скоба за Отслабване, Строгальная дъска, Въздушен Змей, Аутриггер Даунриггер Съобщение Клипове Открито море риболов

1 бр. Тежко Опъване на Защелкивающийся Скоба за Отслабване, Строгальная дъска, Въздушен Змей, Аутриггер Даунриггер Съобщение Клипове Открито море риболов

Характеристики: 1 е Изработен от висококачествена пластмаса от фино процес с високи характеристики за здравина и издръжливост, има дълъг срок на служба. 2 се Използва

Свързани продукти