За Samsung Galaxy A6 2018 case Dual SIM SM A600 за samsung A6 plus 2018 A605 A605F case painting protective броня на корпуса

Нов

2.14лв.

/ 2.50лв.

В наличност

Описание:

1. Висококачествен и Мек силикон .висококачествен мек силиконов калъф TPU.

2. Висока разделителна способност с лъскава отлично възпроизвеждане на цветовете.

3. UV-светлина отверждается, висока устойчивост на надраскване печат.

4. Компактен, Лек, Стилен.

5. Цвят може да се различават малко от това, което виждате на сайта.Това е така, защото различните екрани имат различни цветове, и аз мисля, че с това са запознати.

6. Новият продукт има някои миризми.Ако смятате, че той мирише лошо, ние ви препоръчваме да се остави за седмица или две, преди да използвате.

Миризмата обикновено преминава през седмица или две.

Доставка :

1)Cainiao Super Economy / China Post Ordinary Small Packet Plus е безплатен стойността на доставка, но не се проследява само в Китай.Няма информация за проследяване на вашата страна.

2) Ако Имате Нужда от Реална Национална Информация за Проследяване, Моля, Изберете Energybg.eu Saver Shipping / Energybg.eu Standard Shipping Или Друга Платена логистика

3)Бързо изпращане в рамките на 1-3 работни дни и бърза реакция

4)Моля проверете внимателно вашия адрес и се уверете, че той е правилния, преди да направите поръчка, така че можете да получите пратката.Това е много, много важно, така че, приятели, не забравяйте за това!

5) Ако вашата поръчка не бъде получена в срок, моля свържете се с нас.Не отваряйте спор веднага, ние ще проверим и продлим вашето време да се защитят или да изпратим повторно или ще ви възстановим парите

Моля Обърнете Внимание :

Уважаеми клиенти: Моля, пишете на адреса на търговците на дребно и пълното име на правилен английски език.

Ние не носим отговорност за недоставку поради неправилна или липсваща информация.

Контакти:

Моля, свържете се с нас, ако имате някакви опасения относно вашите покупки, а ние ще бъдем повече от щастливи да решите проблема си с помощта на решения.

Качествени продукти на най-ниски цени.

Обслужване на клиентите е наш приоритет № 1.

Купувачите могат да се свържете с нас по електронната поща или Trademanager, ако имате някакви въпроси или предложения .

Всички съобщения или електронни писма ще бъдат изпратени в рамките на 24 часа (с изключение на празнични и почивни дни).

Ако не сте получили нашия отговор,моля, изпратете ни електронно писмо повторно, и ние ще ви отговорим възможно най-скоро.

Етикети: случай на поръчки xs max

търговска марка МСНОУ
Съвместима Samsung модел СЕРИЯ GALAXY А
Материал Ултра-Мек Силикон Корпус
Тип fundascase, Капа, Броня, Чанта, Покритие
дизайн 02 охлюв, Вълк, КОТКА, Момиче, Камък, unicorn, Заек
Дизайн Прозрачен
Произход CN(Origin)
дизайн 01 Кола, Плаж, жираф, Тигър, Бикини, лисица, Явор,
Дизайн3 Сладки, прекрасен, памук, Пъстри, Почистване, Готин, Мрамор
Съвместим марка Samsung

Напишете отзив

За Samsung Galaxy A6 2018 case Dual SIM SM A600 за samsung A6 plus 2018 A605 A605F case painting protective броня на корпуса

За Samsung Galaxy A6 2018 case Dual SIM SM A600 за samsung A6 plus 2018 A605 A605F case painting protective броня на корпуса

Описание: 1. Висококачествен и Мек силикон .висококачествен мек силиконов калъф TPU. 2. Висока разделителна способност с лъскава отлично възпроизвеждане на цветовете. 3.

Свързани продукти