5шт Мъжки Женски DC Power Pigtail Кабел 5.5x2.1mm Jack Plug DC Жак За Led Ленти Лампи Светлина Камера за ВИДЕОНАБЛЮДЕНИЕ Зарядно Устройство за Батерии

Нов

2.45лв.

/ 3.50лв.

В наличност

Всички наши продукти са внимателно подбрани, и те същите като на снимката, която виждате в нашия магазин.Ние вече позволяваме на цвета на продукта се стреми към истината, доколкото това е възможно, но поради грешки на цвета на монитора там повече или по-малко има малко по-различно.Но определено форма на продукта е същата като на снимката.

Характеристики на продукта: 100% чисто нов конектор dc захранващия Кабел косичка Тип кабел: 22AWG 80°C 300V Външен диаметър: 5.5 mm Вътрешен диаметър: 2,1 mm Материал диригент: мед Материал на изолация: PVC Жена Дължина на кабела: 15 см, Дължина на кабела мъжете: 15 см

Пакетът включва: 5 x жак захранване dc косичка кабел

Забележка:

Дължина на кабела, включете на постоянен ток ( jack ) можете да конфигурирате, моля, свободно свържете се с нас, задайте цена и минимално количество на поръчката !

a.Важни мита,данъци и такси не са включени в цената на стоката или разходите за доставка.Тези устройства са отговорност на купувача.

b.Моля, свържете се с митниците вашата страна, за да се определи какви ще бъдат тези допълнителни разходи, преди покупка.

c.Тези такси обикновено се събират компания за доставка(shipping)или когато сте приели стоката.

d.Моля, оставете ни своя номер на отделни административни нарушения / ДДС / RFC, ако имате, когато сте избрали експресна начин, той ме попита судоходную компания .

a.Обикновено всички поръчки се обработват в рамките на 2 работни дни от датата на плащане или се изчиства от дата eCheck.Ние ще ви уведомим по електронната поща, след като вашата поръчка ще бъде изпратена с нашия склад.

b.Моля, уверете се, че адресът на вашето плащане е ток.Телефонен Номер се препоръчва за по-точна доставка.Ние не носим отговорност за грешна или недоставленный адрес.

c.Срок за доставка на въздушна поща стълб Кит зависи от дестинацията и други фактори, той може да отнеме до 20-50 работни дни.

d.Срок за незабавна доставка зависи от дестинацията и други фактори; той може да отнеме до 3-15 работни дни.

a.В днешно време, можете да платите чрез Moneybookers, Visa, MasterCard, банков превод.Можете също да се отплати с някои дебитни карти, включително Maestro, Solo, Carte Bleue, PostePay, визитна картичка, 4Б и Euro8000. В бъдеще в Energybg.eu ще бъде на разположение повече опции за плащане.

Положителна оценка ще бъде изоставен след потвърждението на поръчката!И благодаря ви за положителните си коментари и обратна връзка.Вашата подкрепа ще ни помогне да вървим напред и непрекъснато подобряване на нашите услуги.Как сте, ние също се опитваме с всички сили, за да се избегне всяка неутрална или отрицателна обратна връзка, причинена от всяка небрежност или неразбиране.Ние наистина се надяваме,че тъй като очакването на купувача е различно, когато не са изпълнени нито продукт, нито нашите услуги, можете първо да ни уведомите за това и да ни даде разумно време, за да реши проблема за вас с нашата искреност и професионално отношение.

Етикети: камера за видеонаблюдение, мощност конектор dc, 30 конектор dc, автомобилен крик, bnc, plug rca, захранващ кабел за пренос на данни, as15 u, power smart strip, отделение камера електрическа крушка

Приложение 2 Соларен панел, пакет тесто
Напрежение 24V
Характеристики на продукта женски мъжки тел кабел DC connector
търговска марка Запален огън
Приложение 1 Камера за видеонаблюдение, Led Светлина
Произход CN(Origin)
Изходен Интерфейс 5.5 mm*2,1 мм
Output Type DC
номер на модела Кабел отрязани кабели dc
код dcc0002
Документ ROHS
Поддръжка Дропшиппинг
Връзка свържете
Приложение 3 Рутер, захранващ адаптер

Напишете отзив

5шт Мъжки Женски DC Power Pigtail Кабел 5.5x2.1mm Jack Plug DC Жак За Led Ленти Лампи Светлина Камера за ВИДЕОНАБЛЮДЕНИЕ Зарядно Устройство за Батерии

5шт Мъжки Женски DC Power Pigtail Кабел 5.5x2.1mm Jack Plug DC Жак За Led Ленти Лампи Светлина Камера за ВИДЕОНАБЛЮДЕНИЕ Зарядно Устройство за Батерии

Всички наши продукти са внимателно подбрани, и те същите като на снимката, която виждате в нашия магазин.Ние вече позволяваме на цвета на продукта се стреми към истината, доколкото

Свързани продукти