Мебелни Крака Черното Злато Метални Заострени Крака на Дивана Гардероб Шкафа на Телевизора

Нов

2.55лв.

/ 4.17лв.

В наличност

Описание:

Лесно се монтира с помощта на предварително просверленного винт пластмаса уплътнение: в долната част на всяка крачета, за да защитите почвата от надраскване.

Ако си старите крака на пейка износени или можете да поискате да ги смените просто за украса на дома, а след това се скара задранные крака на дивана-това е добър начин.

Метални крачета, използвани, за да преработи мебели, подходящи за всички видове мебели, модерно или антични, на дивана, на мека мебел, легла, експлоатирани маси, шкаф, серванта, журнального маси, шкафове, рафтове, серванта и т.н.

Поддръжка: Моля, не използвайте никакви химикали за почистване на краката си, това може да навреди на финала на повърхността във времето, затова, моля, миеш си само суха свят плат.

Подновете и да обновите старите си мебели.удължава срокът на тяхната услуга; замяна на стари метални или пластмасови крачета добре.отличен за DIY на нови мебели!

Спецификация:

Материал: Желязо

Таблица с размери:

Горната част(L*W): 8x8cm / 3.15x3.15inch

Височина: 15/20/25/30 см / 5.91/7.87/9.84/11.81 инча

Пакетът Включва:

1 Бр Мебели Крак На Масата

Забележка:

Цвят може да се различават малко от калибриране на цветовете на всеки отделен монитор.

Моля, позволете малко да се измери отклонението се дължи на ръчно измерване.

Етикети: хол ТЕЛЕВИЗИЯ мебели, краката на стола, краче легла, шевни крака, прости шевни крака, foot диван, извита ТЕЛЕВИЗИЯ мебели, месингови крака на леглото, подравняване на краката на човек, има мебели за телевизор

Документ CE
Произход CN(Origin)

Напишете отзив

Мебелни Крака Черното Злато Метални Заострени Крака на Дивана Гардероб Шкафа на Телевизора

Мебелни Крака Черното Злато Метални Заострени Крака на Дивана Гардероб Шкафа на Телевизора

Описание: Лесно се монтира с помощта на предварително просверленного винт пластмаса уплътнение: в долната част на всяка крачета, за да защитите почвата от надраскване. Ако

Свързани продукти