Поставка За китката Подкрепа на Ръцете Възглавница Memory Foam Клавиатура Подложка За Мишка Набор от Противоскользящий с Ергономичен дизайн За Работа в Офис За Keybroad Mouse

Нов

3.80лв.

/ 7.47лв.

В наличност

Мемори пяна Ръчна Мека Клавиатура Подложка За Мишка Комплект Ергономичен Ръчен Ръце Подкрепа на Ръцете Възглавница за Офис Компютър, Лаптоп

Характеристика:

1. Освобождаване на налягането ръце.

2. Противоскользящий и устойчив на абразия.

3. Ергономичен дизайн.

4. Пяна с памет + естествен каучук, удобен за използване.

Спецификация:

Материал: Гума + Пяна С Памет + Сверхтонкая Плат

Размер:Подложка За Мишка: 138 Х 78 Х 25 Mm/5,43 Х Х 3,07 0,98"

Подложка на Клавиатурата: 460 X 85 X 25mm/18.11 X 3.35 X 0.98"

Тегло:килимче за мишката: 60 гр

Клавиатура Pad: 120 грама

Забележка:

1. Поради различни монитори и светлинния ефект действителния цвят на елемента може да се различават малко от цветове, както е показано на снимките.Благодарим ви!

2. Моля, изчакайте 1-2 см отклонение на измерване от-за ръчно измерване.

Опаковка:

1 X Клавиатура Pad

1 X Подложка За Мишка

1. Всички детайли ще бъдат два пъти проверени и добре опаковани, преди да изпратите.Продукти

ще бъде изпратено в рамките на 3-7 работни дни след като клиентите ще плащат по поръчка.Защото ние имаме хиляди на поръчки всеки ден.Ние трябва да аранжировать изпращане на един поръчка на една поръчка.Искаме продукти, за вас ВЪЗМОЖНО най-скоро.

2. Ние само ще изпратим на подтвержденному адрес на резервацията.Вашият адрес на поръчката ТРЯБВА да СЪВПАДА С вашия адрес за доставка.

3. Обикновено доставката на пратката до местоназначението отнема около 20-60 работни дни(за по-отдалечените райони това може да отнеме малко време).Междувременно,можете да изберете DHL Express, за да се съкрати времето за доставка, ако се нуждаят спешно от вашата поръчка.

4. Ако не получите поръчката си в срок от 60 работни дни,моля,не се колебайте да се свържете с нас, преди да напусне отрицателна обратна връзка, ние ще направим всичко възможно, за да ви помогне да реши проблема.

1. Ако не сте доволни от стоката,когато я получите, моля, върнете го в продължение на 10 дни за подмяна или връщане на парите.Моля, свържете се с нас, преди да го върне.

2. Всички върнати стоки, трябва да бъде в оригинална опаковка, и вие трябва да ни даде номер за проследяване, доставка и конкретната причина за връщане.

3. Ние ще ви възстановим пълни с пари,до получаване на стока в първоначалния му състояние и опаковка, с всички компоненти и аксесоари.

4. Ако стоката е повредена по време на транспортирането или не може да се използва нормално,моля, свържете се с нас и реални снимки на предмети, и ние ще ви възстановим парите.

Ние поддържаме високи стандарти за качество и се стремим към 100% удовлетвореност на клиента!Вашето удовлетворение е наш приоритет!

Ако получи поръчката и тя ще бъде в добро състояние,ние ще бъдем благодарни, ако оставите 5-звезден положителен отзив за сделката.

В противен случай,бихме били благодарни,ако се свържат с нас, преди да напусне на върха от 1 звезда до 3 звезди, ние с удоволствие ще задоволително решение.

Етикети: възглавница за китката нокти, Cloud9, мат мишката, поставка за дланите на клавиатурата, споунге китките на ръцете клавиатура, подложка за мишка kda, клавиатура за китката геймър, краката на клавиатурата motospeed, мауз, Поставка за дланите

Пакет ДА
номер на модела Клавиатура
търговска марка ВКТЕХ
Произход CN(Origin)
Материал Дъвка
Статут на продукти СКЛАД
Стил с поставка за китката

Напишете отзив

Поставка За китката Подкрепа на Ръцете Възглавница Memory Foam Клавиатура Подложка За Мишка Набор от Противоскользящий с Ергономичен дизайн За Работа в Офис За Keybroad Mouse

Поставка За китката Подкрепа на Ръцете Възглавница Memory Foam Клавиатура Подложка За Мишка Набор от Противоскользящий с Ергономичен дизайн За Работа в Офис За Keybroad Mouse

Мемори пяна Ръчна Мека Клавиатура Подложка За Мишка Комплект Ергономичен Ръчен Ръце Подкрепа на Ръцете Възглавница за Офис Компютър, Лаптоп Характеристика: 1. Освобождаване

Свързани продукти