квадратна бормашина САМ диамантена живопис пълен с квадратен диамант и планински кристал Елен улица на Лондон такси наклеенный диамант paiting недовършена

Нов

4.45лв.

/ 6.84лв.

В наличност

квадратна бормашина САМ диамантена живопис 100% пълен с квадратен диамант и планински кристал Елен улица на Лондон такси наклеенный диамант paiting недовършена

Размер на картината повече от 30x40cm пакет кутии

Размер на картината за по-малко от равен 30х40см това е пакет с опаковка

1.СВЕТОВНАТА ДОСТАВКА.(С изключение на някои страни и APO/FPO) 2.Поръчки се обработват своевременно след потвърждаване на плащането.

3.Ние изпращаме стоки е само за потвърдена адреси на поръчката.Вашият адрес на поръчката ТРЯБВА да СЪВПАДА С вашия адрес за доставка.

4.Показани изображения не са действително стока и са предназначени само за ваша информация.

5.УСЛУГАТА ТРАНЗИТНО ВРЕМЕ се предоставя на превозвача и изключва почивните и празнични дни.Транзитно време може да варира, особено в празничен сезон.

6.Ако не сте получили вашата поръчка, след 30 дни от момента на плащане,моля, свържете се с нас.Ние ще проследим вашата поръчка и ще се свържем с вас възможно най-скоро.Нашата цел е задоволяване нуждите на клиентите!

Ние поддържаме високи стандарти за качество и се стремим към 100% удовлетвореност на клиента,обратната връзка е много важна.Ние ви молим да се свържете с нас веднага,ПРЕДИ да ни дадете неутрална или отрицателна обратна връзка, за да можем да изпълним вашето удовлетворение.Невъзможно решаване на въпроси, ако за тях не знаем!

...За Ефекта На....Колкото по-голям е размерът,толкова по-добър ефект!!!Размерът на всеки диамант:2.5x2.5mm.Ако снимката е трудна,а малкия размер няма да е много добър!Ако имате нужда от голям е размерът на никакви снимки,моля, свържете се с нас!

...- За Нас....

Нашата диамантена живопис е естествен полуготов продукт,не включва рамката.Ние ще ви предоставим инструменти за диамант бродерия за вашето производство.И ние ще публикуваме на 20% повече диаманти!Въпреки, че нашите продукти не са най-евтини, но качеството на нашите стоки най-доброто!Когато сте готови,можете да ни изпратите снимки на вашите картини,ние ще покажем техните купувачи по целия свят!

...За обратна връзка....

Тъй като вашето мнение е много важно за развитието на нашия бизнес,ние искрено ви каним да оставите положителен отзив за нас, ако сте доволни от нашия продукт и услуга.Това отнема само 1 минута.Благодарим ви!Ако не удовлетворяетесь с продукта и услуги,а след това моля добросердечно свържете се с нас преди да отидете всяка negotive и всяка неутрална обратна връзка.Ние ще се опитаме да направим всичко възможно, за да ви задоволи.Благодарим ви!

...Експресна доставка....

Внимание!ние сме международен продавача от континенталната част на Китай.МОЛЯ, БЪДЕТЕ ТЪРПЕЛИВИ!Обикновено ние предлагаме на стандартната международна авиапочту.Това може да варира от 10 до 25 работни дни за доставка.Ако имате някакви въпроси или специални заявка,моля, свържете се с нас.ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа заради разликата във времето между нас.

Етикети: фламенко испания, куфар diamond пайтинг, диамантена бродерия, диамантена боя, жоан миро, стикер такси, за такси, боя diamont, флюсовый спойка, пайтинг диаманти

Процент на пробиване. 100% 5D Пълен Квадратен Диаманти
Начин На Опаковане На Платното Сгънати На Руло
Вид модел Етап
търговска марка мозайка
комплекти за вътрешна детайл частици смола, Основният плат, Рисунки, маша, чиния
Рамка No
Външната Опаковка ХАРТИЕНА ТОРБИЧКА
Област оклейки Пълен
Подробна информация Пълни с диаманти смола с шарките
Стил Юго-Източна Азия
Воспользуйся Модел, Предмети от първа необходимост за дома/Декорация
customzied моля, подгонянный
Форма Единична стая
Материал Смола
Ромбовидная форма Площ
Диаманти 3d/5d кв./кръгъл диамант
Тип тъкани направи си сам диамантена мозайка, живопис/ Diamond Бродерия
Име на продукта Диамантена Живопис Кръстат Бод
Брой цветове 30-45
Цена Най-нисък, Най-добрите и конкурентни цени

Напишете отзив

квадратна бормашина САМ диамантена живопис пълен с квадратен диамант и планински кристал Елен улица на Лондон такси наклеенный диамант paiting недовършена

квадратна бормашина САМ диамантена живопис пълен с квадратен диамант и планински кристал Елен улица на Лондон такси наклеенный диамант paiting недовършена

квадратна бормашина САМ диамантена живопис 100% пълен с квадратен диамант и планински кристал Елен улица на Лондон такси наклеенный диамант paiting недовършена Размер на

Свързани продукти