1 Чифт Стенни Симулация на Ръцете на Статуята на 3D Декоративно Изкуство Смола Отворена Ръчно Скулптура за окачване на Китара Плат Шапка FK8

Нов

55.92лв.

/ 77.66лв.

В наличност

1 Чифт Стенни Симулация на Ръцете на Статуята на 3D Декоративно Изкуство Смола Отворена Ръчно Скулптура за окачване на Китара Плат Шапка Спецификация Елемента:

Характеристики:

1. Отворени ръце на стената/вратата - С отворени ръце на стената тази уникална , но практически статуя ще донесе известно удобство в живота ви и ще добави малко артистична атмосфера.

2. Естествен материал - Ръчно изработени с екологично чисти полимерни материали.Красиви линии и ярки изрази.

3. Чудесно за интериор статуи, например, на стената или вратата, това може да бъде не само декоративни произведения на плавателни съдове, но и кука за повечето неща.

4. Изящна изработка - на Повърхността е гладка и мека, а очертае ясен.Тези отвори ръцете си да чака, когато сте нещо за тях сложите!

5. Идеален подарък за вашето семейство, приятели и т.н..е Подходящ за семейства, ресторанти, барове, клубове, супермаркети, търговски центрове и т.н..

БЕЛЕЖКА:

Действителният цвят може да се различават леко от снимките, поради различни монитори и светлинния ефект.

Моля, позволете отклонение 1-3 см от ръчно измерване.

Описание:

Материал: смола

Размер на опаковката: 27*14*16

Батерия: Не

Цвят/Стил: Както е показано на фигура

Тегло: 350 г/парче

Приложение: за Окачване на Китара, Кърпа, Шапка Пакетът Включва:

2 x Стенни Имитативната Статуя на Ръка

1 доставка: След като поръчате продукта, ние ще ви изпратим вашата покупка в продължение на 3-4 дни.Ако имате специфични изисквания,моля, пишете ни съобщение или се свържете с нас директно. 2,За възстановяване: Ако стоката е повредена при транспортирането, можете да го върнете в рамките на 7 дни.3,За продажба на едро и дропшиппинге: За търговия на едро ние ще ви предложим отстъпка или безплатна експресна доставка,която отнема само 3-8 дни, за да пристигнат.За доставка на спад, ние може да изпрати стоката на вашите клиенти директно и не ще оставим информация за нас,ако искате. 4, Как мога да следите своя колет?: Можете да следите своята парцел в следния уеб-сайт, с помощта на вашия номер за проследяване: www.17track.net/en (Копие на вашия браузър,за да отворите) 5, Което мога да направя, когато времето защита на закупуване изтича?: Ако по време на защита на вашата покупка изтича, моля, свържете се с нас и ние ще ви помогнем да го удължи.Така парите не отиват за моя сметка.

Етикети: глухарче плакат, каишка за чанти, шоколадова китара, 3d скульптурная стена, китара закачалка стенни, педала на симулатор на клетка на кабинета, гражданска тениска, стойка за китара, поставка херкулес китара, подова стойка за китара

Произход CN(Origin)
номер на модела Китарните партии
Тип СТОЙКА

Напишете отзив

1 Чифт Стенни Симулация на Ръцете на Статуята на 3D Декоративно Изкуство Смола Отворена Ръчно Скулптура за окачване на Китара Плат Шапка FK8

1 Чифт Стенни Симулация на Ръцете на Статуята на 3D Декоративно Изкуство Смола Отворена Ръчно Скулптура за окачване на Китара Плат Шапка FK8

1 Чифт Стенни Симулация на Ръцете на Статуята на 3D Декоративно Изкуство Смола Отворена Ръчно Скулптура за окачване на Китара Плат Шапка Спецификация Елемента: Характеристики: 1.

Свързани продукти