Домакински Мини-Преносим Герметизирующая Машина с Двойно предназначение Найлонова торбичка Термосваривающая Машина USB Hand Pressure Sealer Лесно Bag Clips

Нов

4.69лв.

/ 11.71лв.

В наличност

Домакински Преносима Герметизирующая Машина с Двойно Предназначение Найлонова торбичка Термосваривающая Машина За Аутопсия USB Зареждане Ръчно Налягане Снек-Чанта мерки и Теглилки

Характеристика:

1. Смогите бързо загерметизировать, да спестят време и усилие.

2. Вградена конструкция на острието, лека, за да разкрие чанти, изрази, etc.

3. Компактен и лек, лесен за носене.

Спецификация:

Материали: ABS

Размер: 110x34x27mm/4.33x1.34x1.06in

Приложение: за битови пластмасови торбички, запечатване и аутопсия на снек бара, чанти и т.н.

Цвят: Бял, Сив (по избор)

Забележка:

1. Поради разлика в покритието на екрана и цвят елементи може да се различават малко от изображението.

2. Моля, позволете 1-3 см разлика в размера се дължи на ръчно измерване.

Опаковка:

1 x оборудване запечатване машина

1 x USB Кабел за зареждане

1. Всички детайли ще бъдат два пъти проверени и добре опаковани, преди да изпратите.Продукти

ще бъде изпратено в рамките на 3-7 работни дни след като клиентите ще плащат по поръчка.Защото ние имаме хиляди на поръчки всеки ден.Ние трябва да аранжировать изпращане на един поръчка на една поръчка.Искаме продукти, за вас ВЪЗМОЖНО най-скоро.

2. Ние само ще изпратим на подтвержденному адрес на резервацията.Вашият адрес на поръчката ТРЯБВА да СЪВПАДА С вашия адрес за доставка.

3. Обикновено доставката на пратката до местоназначението отнема около 20-60 работни дни(за по-отдалечените райони това може да отнеме малко време).Междувременно,можете да изберете DHL Express, за да се съкрати времето за доставка, ако се нуждаят спешно от вашата поръчка.

4. Ако не получите поръчката си в срок от 60 работни дни,моля,не се колебайте да се свържете с нас, преди да напусне отрицателна обратна връзка, ние ще направим всичко възможно, за да ви помогне да реши проблема.

1. Ако не сте доволни от стоката,когато я получите, моля, върнете го в продължение на 10 дни за подмяна или връщане на парите.Моля, свържете се с нас, преди да го върне.

2. Всички върнати стоки, трябва да бъде в оригинална опаковка, и вие трябва да ни даде номер за проследяване, доставка и конкретната причина за връщане.

3. Ние ще ви възстановим пълни с пари,до получаване на стока в първоначалния му състояние и опаковка, с всички компоненти и аксесоари.

4. Ако стоката е повредена по време на транспортирането или не може да се използва нормално,моля, свържете се с реални снимки на продукта, и ние ще ви възстановим парите.

Ние поддържаме високи стандарти за качество и се стремим към 100% удовлетвореност на клиента!Вашето удовлетворение е наш приоритет!

Ако получи поръчката и тя е в добро състояние,ние ще бъдем благодарни, ако оставите 5-звезден положителен отзив за сделка.

В противен случай,бихме били благодарни,ако се свържат с нас, преди да напусне на върха от 1 звезда до 3 звезди, ние с удоволствие ще задоволително решение.

Етикети: термоуплотнитель, boba cup, шейкър машина за чай мехур, мерки и теглилки на чай мляко, чай боб, герметизатор чай мехур, boba bubble tea, може ли сеймер, герметизатор кутии, спестяване на храна

Произход CN(Origin)
търговска марка аллоэт
Дължина На Запечатване 20 см
Източник На Захранване електрически
Документ Няма
Тип Ръчно
Приложение за домакинството на найлонови торбички, запечатване и аутопсия на пакети за закуски, и т.н.
С Вакуумна Торба No
размер 110x34x27mm/4.33x1.34x1.06in
номер на модела /
Материали КОРЕМНА ПРЕСА
Цвят Бял, Сив (по избор)

Напишете отзив

Домакински Мини-Преносим Герметизирующая Машина с Двойно предназначение Найлонова торбичка Термосваривающая Машина USB Hand Pressure Sealer Лесно Bag Clips

Домакински Мини-Преносим Герметизирующая Машина с Двойно предназначение Найлонова торбичка Термосваривающая Машина USB Hand Pressure Sealer Лесно Bag Clips

Домакински Преносима Герметизирующая Машина с Двойно Предназначение Найлонова торбичка Термосваривающая Машина За Аутопсия USB Зареждане Ръчно Налягане Снек-Чанта мерки

Свързани продукти