Велосипедна Стенни Стойка Държач За Монтиране На Сгъваеми Велосипеди За Планинско Колоездене Съхранение На Монтиране На Багажник Щандове Стоманена Стенни Кука Закачалка

Нов

9.06лв.

/ 20.14лв.

В наличност

Конзола за монтиране на Велосипед Закачалка Куки Сгъваем Телескопичен Алуминиев Велосипед Багажник на Притежателя на МТБ Планински Път Съхранение Ремонт Стойка

Характеристика:

1. Многоугольная регулиране;

2. Висока носеща способност;

3. Складное съхранение, липсата на космоса;

4. Разтегателен, подходящ за различни модели;

5. Пакет гъба може ефективно да се предотврати рамка от надраскване.

Спецификация:

Основен материал: стомана + алуминиева сплав + гъба

Цвят на продукта: Черен

Размери на продукта: около 340x260x180 мм

Нето тегло: около 1200 грама

Натоварването на продукта: 30-50кг

Забележка:

Поради различни монитори и светлинния ефект действителния цвят на елемента може да се различават малко от цветове, както е показано на снимките.Благодарим ви!

Моля, изчакайте 1-2 см отклонение на измерване от-за ръчно измерване.

1 X Притежателя Колоездене Стена Куката

1 Комплект Х Аксесоари

1. ДОСТАВКА ПО ЦЕЛИЯ СВЯТ. (С изключение на някои страни и APO/FPO)

2. Поръчки се обработват своевременно след потвърждаване на плащането.

3. Ние изпращаме стоки е само за потвърдена адреси на поръчката.Вашият адрес на поръчката ТРЯБВА да СЪВПАДА С вашия адрес за доставка.

4. Показани изображения не са действително стока и са предназначени само за ваша информация.

5. УСЛУГАТА ТРАНЗИТНО ВРЕМЕ се предоставя на превозвача и изключва почивните и празнични дни.Транзитно време може да варира, особено в празничен сезон.

6. Ако не сте получили своята поръчка, след 30 дни от момента на плащане, моля, свържете се с нас.Ние ще проследим вашата поръчка и ще се свържем с вас възможно най-скоро.Нашата цел е задоволяване нуждите на клиентите!

7. Време за доставка:

1. Имате 7 дни, за да се свържете с нас и на 30 дни, за да го върне от датата на получаване.

продукт е на ваше разположение повече от 7 дни, тя ще се счита за използван, и НИЕ НЯМА да ви ИЗДАДЕМ на ВРЪЩАНЕ ИЛИ ПОДМЯНА.ИЗКЛЮЧЕНИЯ НЕ СЕ СЛУЧВА!

Цената на доставката се заплаща както от продавача, така и купувача на половина.

2. Всички върнати стоки, ТРЯБВА да БЪДЕ в оригинална опаковка, и вие ТРЯБВА да ни ДАДЕ номер за проследяване, доставка, конкретната причина за връщане и id на вашата поръчка.

3. Ние ще ВИ върнем ПЪЛНАТА СУМА, ПЕЧЕЛИВШ залог след получаване на стоката в първоначалния му състояние и опаковка, с всички включени компоненти и аксесоари, СЛЕД като Купувачът и Продавачът да бъдат анулирани транзакция с Energybg.eu.ИЛИ можете да изберете замени.

4. Ние ще носи цялата стойност на доставката, ако даден продукт(а) не е обявено. 1. 12 месеца ограничена гаранция на производителя за дефектни части (с изключение на части, повредени и/или неправилно използвани след получаване).Аксесоари се предлагат с гаранция от 3 месеца.

2. Дефектните стоки ТРЯБВА да БЪДЕ споделена и върнати в рамките на гаранционния период (и в оригиналната си опаковка, ако това е възможно).Вие трябва да ни информирате, какво е дефект и да ни даде вашия номер на поръчка.НИЕ НЕ РЕМОНТ И НЕ ЗАМЕНЯМЕ ПРЕДМЕТИ С ПОМОЩТА НА

Етикети: зажимная часова рецепция и велосипеди, антични поставка за велосипед, стена на притежателя на мотора, часова главината на колелото, велосипеден кука, велосипедна стойка, велосипедна закачалка стенни, под наем кука на стената, татуировка на бик, скоба за мотор

Произход CN(Origin)
Материал Алуминий
размер 34x26x18
Тип Страничните Подпори
Спирачна система V-Спирачка
Капацитет (натоварване) 30-50кг

Напишете отзив

Велосипедна Стенни Стойка Държач За Монтиране На Сгъваеми Велосипеди За Планинско Колоездене Съхранение На Монтиране На Багажник Щандове Стоманена Стенни Кука Закачалка

Велосипедна Стенни Стойка Държач За Монтиране На Сгъваеми Велосипеди За Планинско Колоездене Съхранение На Монтиране На Багажник Щандове Стоманена Стенни Кука Закачалка

Конзола за монтиране на Велосипед Закачалка Куки Сгъваем Телескопичен Алуминиев Велосипед Багажник на Притежателя на МТБ Планински Път Съхранение Ремонт Стойка Характеристика: 1.

Свързани продукти