Мода 2021 Мятно-Зелен Висок Нисък Тюл Дамски рокли Драпирани къдри Тюл Дамски Поли Халат За Снимки Vestido De Mulher

Нов

105.43лв.

/ 131.79лв.

В наличност

1. Нашите Дамски Рокли Всички Handamde , И Ние Гарантираме Високо Качество , Ако Изберете Правилния Размер , А След Това Ние Можем Да Направим Доста .

2. Ако Сте Избрали Експресна Начин на Доставка, Като DHL, Fedex ПР ....Там Ще Мито В Съответствие С Политиката На Страната !Надявам Се Да Ме Разберете !

1. e-EMS/EMS

В нормалния случай срокът за доставка е 5-15 дни, за повечето страни.Бразилия може да бъде около 30 дни.Това е в съответствие с обичаите на различни държави.

2. Специална линия във Франция, Великобритания, АС и в повечето европейски страни

Пратката ще бъде изпратена на EMS в Китай и DPD в местоназначението.За да стигнете до местоназначението си, се изисква 5-7 работни дни.Той е освободен от митнически такси в нормален режим.Ако изберете този начин на доставка, след което пощенски разходи ще възлизат на около $20 -$25.

3. Aramex в Саудитска Арабия, Катар, Обединените Арабски Емирства и т.н

Това е бърз начин за доставка за горепосочените страни.Само цената е около 5-7 дни от доставката.Но пощенските разходи ще възлизат на около 30-40 долара

4.Четири Основни Изрази.DHL, UPS, TNT, Fedex

1. Ако удовлетворяетесь с нашите продукти, моля добросердечно дайте usfive starsfeedback.

2. Моля, не се колебайте да се свържете с нас, преди да напусне неутрална или отрицателна обратна връзка.Ние не пощадим никакви усилия да разреши проблема за вас.

Почти всички продукти могат да бъдат върнати, освен, изработени по поръчка.Моля, дръжте рокля чисто нов с оригинални бирками и етикет.

Моля, свържете се с нас преди да изпратите рокля обратно!

Ние ще ви уведомим детайли за връщане.Ако просто върнете рокля на адреса, посочен върху опаковката, ние не можем да го получите и да ви върне парите.

1. Ако сте намерили рокля в грешен цвят или измерения, моля, изпратете ни ясни снимки в рамките на 3 работни дни от получаване на поли.Можете да се върнете и да си върне или промяна на пола.

2. Ако има видими проблеми с качеството на рокли, като голяма мръсотия, счупени или дефектная повърхността, моля, изпратете ни ясни снимки в рамките на 3 работни дни от получаване на поли.Можете да се върнете и да си върне или промяна на пола.

3.Ако това не е проблем за качество, ние се изважда от разходите за доставка, когато ние ще ви възстановим парите.

Етикети: пола y2k, зелена пола с жените, младежи висока ниска пола, лейси висока ниска пола, пола за торта, полата на жена, Пола, коча билка, харадзюку, мятная звезда

Сезон Лято
Възраст Възраст 18-35 Години
Украса Яка
Дължина ръкав(см) Без ръкави
Деколтето Без презрамки
Стил Плажен Стил
Стил Ръкави Без презрамки
Произход CN(Origin)
Талия Натурални
Пол Жени
търговска марка WDPL
Силует Асиметричен
Материал Polyester
Дължина На Роклята Дължина на пода
Вид модел Твърд

Напишете отзив

Мода 2021 Мятно-Зелен Висок Нисък Тюл Дамски рокли Драпирани къдри Тюл Дамски Поли Халат За Снимки Vestido De Mulher

Мода 2021 Мятно-Зелен Висок Нисък Тюл Дамски рокли Драпирани къдри Тюл Дамски Поли Халат За Снимки Vestido De Mulher

1. Нашите Дамски Рокли Всички Handamde , И Ние Гарантираме Високо Качество , Ако Изберете Правилния Размер , А След Това Ние Можем Да Направим Доста . 2. Ако Сте Избрали Експресна

Свързани продукти