Бормашина Настолна Пробивна Стойка Стойка за Настолна Скоба Мини Пробивна Машина за Променлив електрически инструменти За обработка на дървесина, електрически инструменти и Аксесоари

Нов

35.95лв.

/ 61.99лв.

В наличност

Това е един многофункционален электродрельный стойка за закрепване на электродрелей, така че не е нужно да се инвестира в стендовое тренировка.Той е по-стегната, по-стабилна, по-точно и е незаменим аксесоар за електрически инструменти.

Характеристики:

Това е нов регулируем пробивна стойка, подходящ за индустрията и за домашно ползване.

Проектиран с фиксирующей облицовки височина скоба, която може да регулирате различна височина скоба в зависимост от работната височина и дължина тренировки.

Дъното на основание алуминиева сплав има дупки винт за десктоп, които за по-лесна и по-безопасна дейност.Долната повърхност изпълнена с пазом разширяване за определяне на менгеме или на мухъл.

Тази часова тренировка на потапяне е за да сондажни длето стабилизированным по време на употреба и е по-точна от handheld дейност.

Дълбочина на сондиране до 60 мм, може да се използва за електрически тренировки с диаметър по-малко от 42 mm.

Технически характеристики:

Материал: сплав

Цвят: сребрист

Тип: един дупка, двойно отваряне (опционное)

Един отвор: зажимное дупка на електрически бормашини

Двойна дупка: зажимное дупка на електрически бормашини+зажимное дупка на електрическа мелница

Начало височина на шпиндела: 400 мм / 15,7 инча

Електрическа бормашина затягане диапазон: 38-42 мм / 1,5-1,7 инча

Обхват на затягане на електрическа wheelhead машини: 35-38 мм / 1,4-1,5 инча

На един ход: по-малко от 60мм

Височина на устието на затягане: 20 мм / 0,8 инча

Основен размер: 220 * 140 mm / 8,7 * 5.5 инча

Размер на опаковката: 430 * 180 * 85 мм / 16.9 * 7.1 * 3.3 в

Тегло на опаковката:

Една дупка: 1500 g / 3,3 килограма

Двойна дупка: 1600 g / 3,5 килограма

Забележка:

Когато пробивна патрон е малък, лентата може да се навивам около електрически тренировки, за да се увеличи диаметърът.Ако тренировка свободно, също така е възможно да приключи лента. (Този пакет не съдържа лента)

Списък на пакетите:

1 * Регулираща се поставка За Бормашина

1) Ние приемаме Alipay, West Union, TT.Всички основни кредитни карти се приемат чрез сигурна плащане процесор НАБИРАТЕЛНИ.

2) Плащането трябва да бъде в рамките на 3 дни от датата на поръчка.

3) Ако не можете да направите своята поръчка веднага след приключването на търга, моля, изчакайте няколко минути и повтарящи се плащания трябва да бъдат завършени в рамките на 3 дни.

1. ДОСТАВКА ПО ЦЕЛИЯ СВЯТ. (С изключение на някои страни и APO/FPO)

2. Поръчки се обработват своевременно след потвърждаване на плащането.

3. Ние изпращаме стоки е само за потвърдена адреси на поръчката.Вашият адрес на поръчката ТРЯБВА да СЪВПАДА С вашия адрес за доставка.

4. Показани изображения не са действително стока и са предназначени само за ваша информация.

5. УСЛУГАТА ТРАНЗИТНО ВРЕМЕ се предоставя на превозвача и изключва почивните и празнични дни.Транзитно време може да варира, особено в празничен сезон.

6. Ако не са получили стоката в рамките на 30 дни от момента на плащане, моля, свържете се с нас.Ние отследим изпращането и ще се свържем с вас възможно най-скоро с отговор.Нашата цел е задоволяване нуждите на клиентите!

Етикети: мъжки пробивна патронник, бормашина стойка, напредналите заострени мини-пробивна патронник, пробивни менгеме, малък стендовый пробивна машина, притежателят на тренировки, зажимная тръба, помощен скоба, пробиване-часова dremel, мини-стойка бормашина

Една Дупка зажимное дупка электродрели
търговска марка ККМУН
Документ Няма
Материал Сплав
двойна дупка зажимное дупка на електрически бормашини+зажимное дупка на електрическа мелница
Произход CN(Origin)
Тип Една Дупка, двойно отваряне (по избор)
Само Аксесоари Коментари

Напишете отзив

Бормашина Настолна Пробивна Стойка Стойка за Настолна Скоба Мини Пробивна Машина за Променлив електрически инструменти За обработка на дървесина, електрически инструменти и Аксесоари

Бормашина Настолна Пробивна Стойка Стойка за Настолна Скоба Мини Пробивна Машина за Променлив електрически инструменти За обработка на дървесина, електрически инструменти и Аксесоари

Това е един многофункционален электродрельный стойка за закрепване на электродрелей, така че не е нужно да се инвестира в стендовое тренировка.Той е по-стегната, по-стабилна,

Свързани продукти