Инструменти за Подарък + 190mAh LSSP302228SE Батерия За Fitbit Ionic Smart Sports Watch Безжичен Батерия AKKU

Нов

21.67лв.

В наличност

---Описание на стоката---

001. Състояние на батерията: Напълно Нова;

002. Тип на батерията: Литиево-полимерна акумулаторна;

Вграден интелигентен модул за зареждане на печатната платка ефективно предпазва от прекомерно зареждане, освобождаване от отговорност, ток на късо съединение.

Поставете акумулаторна батерия за MP3, MP4, GPS, дистанционно управление, динамиката на Bluetooth слушалки и селфи-стик, жак за слушалки, led лампи, таблет, мини цифров фотоапарат, радио, смарт часа, преносими DVD, MID, PDA устройства, пос-машини, интерфона, диктофони, за PSP, резервно захранване, електрически играчки и други устройства.

---------------------------------------------------------------

ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ

Въпрос: Как можем да се свържем с вас?Видове плащания?

А: Свържете се с нас чрез trademanager или по електронна поща.Вид на плащане: Payapl,Набирателни,т/Т,Western Union и др.

Въпрос: Кога мога да очаквам доставка на моя продукт?

Отговор:Всички продукти се изпращат в рамките на 48 часа от момента на плащане (с изключение на почивните дни и банкови празници).Тъй като това е международен бизнес, когато стоките се изпращат въздушна поща,като правило, нашите клиенти могат да получат на стоки в рамките на 17-39 дни (73,75%),номер за проследяване ще бъде даден в същия ден.Моля, обърнете внимание: Русия $ Бразилия: 39-90Days, зависи от местната служба за доставка.

Въпрос: Моят стоката е дефектна, или аз имам този продукт?Какво да правя ?

Отговор:Ние предварително се извиняваме, ако това се случи.Преди да се върне вашият продукт, моля, свържете се с нас на първо място, ние ще отговорим на всички имейли в рамките на 24 часа от понеделник до петък.

1.Обикновено извънредно сделката е винаги тук,но ако това се случи,най-подходящия продукт, ще бъдат изпратени веднага,ние ще направим снимки с вашия номер на поръчка,честотата е 0%,ако само една компания-подателят не ще изпрати в грешна парцел,но цялата ни компания-изпращач-един на един милион.

2.Ако детайл идва със същата функция,то е дори по-добро качество,малко differenceon повърхност,като цяло,ние отбелязваме ви предварително съобщение разрешение или ще извика,след вашето одобрение, след това стоките са изпратени своевременно.

За: Ако имам нужда от бърз превоз на това , какво трябва да направя?

А на:Направете предварителна резервация на първо място, но неплатени, ние отрегулируем цена за вас според вашия нов изискването на изпращане ;Като път излезте съобщение чрез системата алиэкспресс или можем да говорите на линия.

Въпрос: Моля, всички купувачите обръщат внимание на проблема с митниците мита тук.

А: Ние като фабрика в китай не можем да общуваме с международните проблеми, митнически такси,ние не носим отговорност за всеки проблем митническа такса за всяка страна на местоназначение; Затова, моля,разгледайте този проблем, преди да импортирате, разбира се, ние ще направим всичко възможно, за да помогне на всички клиенти да се справят с предизвикателствата на потребителски такси в съответствие с нашия опит за износ, ще ти бъде по-добре да се свържете с нас на първо място, ако сте загрижени за това много.Какво можем да направим за този проблем?: a.Оферта CI (търговска сметка-фактура); b.Известете на разумна цена,както сме се договорили; c.Използвайте митническата беспошлинную доставка ще бъде допълнителни цената на доставката за този метод, той работи за повечето страни.

Етикети: 1 3 батерии интелигентни часа, умен часовник mtk2502d, батерия за умни часа, батерия умни часа, йонна, зарядно устройство 1, 5, батерия за fitbit, skim watch battery, двигател emax, батерия fitbit

търговска марка ДЖЕССК
размер prismatic
Тип Литиево-полимерна
Пакет Комплект 1
Номинална мощност 190mAh
Документ CE
Тип набиране Само батерии
Номер на батерията 1
Произход CN(Origin)
номер на модела LSSP302228SE
Подмяна На Батерията ДА

Напишете отзив

Инструменти за Подарък + 190mAh LSSP302228SE Батерия За Fitbit Ionic Smart Sports Watch Безжичен Батерия AKKU

Инструменти за Подарък + 190mAh LSSP302228SE Батерия За Fitbit Ionic Smart Sports Watch Безжичен Батерия AKKU

---Описание на стоката--- 001. Състояние на батерията: Напълно Нова; 002. Тип на батерията: Литиево-полимерна акумулаторна; Вграден интелигентен модул за зареждане

Свързани продукти