Изсипете По-800 МЛ/600 МЛ/400 МЛ Кафе машини за многократна употреба Постоянен Филтър от Неръждаема Стомана Ръчно Краен Кафе с Истински Дървени Ръкав

Нов

10.01лв.

/ 14.30лв.

В наличност

Особености: 100% високо качество на продуктите Форма: Ръчна удар класически стил V60

Цвят:Прозрачен, дърво, неръждаема стомана

Стъклен материал: 200 мл/400 мл

Капацитет:Дърво, неръждаема стомана, термостойкое стъкло, пластмаса полипропилен

Приблизителни размери: (височина х широчина): 20 см х 10 см х 10 см

Нето тегло: 300 g~800 грама Пакет включва : 1 х набор от кафе

Забележка

1. Моля,позволете ръчно измерване на производство грешка 1-3 виж Уверете се, че нямате нищо против, преди да предложи цена.

2. Цвят може да се различава от разликата на дисплея, моля, разберете.

За плащане

1) Ние приемаме Alipay, West Union, TT.Всички основни кредитни карти се приемат чрез сигурна плащане процесор НАБИРАТЕЛНИ.

2) Плащането трябва да бъде в рамките на 3 дни от датата на поръчка.

3) Ако не можете да направите своята поръчка веднага след приключването на търга, моля, изчакайте няколко минути и опитайте отново за Плащане, която трябва да бъде завършен в рамките на 3 дни.

Доставка

1. ДОСТАВКА ПО ЦЕЛИЯ СВЯТ. (С изключение на някои страни и APO/FPO)

2. Поръчки се обработват своевременно след потвърждаване на плащането.

3. Ние изпращаме стоки е само за потвърдена адреси на поръчката.Вашият адрес на поръчката ТРЯБВА да СЪВПАДА С вашия адрес за доставка.

4. Показани изображения не са действително стока и са предназначени само за ваша информация.

5. УСЛУГАТА ТРАНЗИТНО ВРЕМЕ се предоставя на превозвача и изключва почивните и празнични дни.Транзитно време може да варира, особено в празничен сезон.

6. Ако не сте получили своята пратка в рамките на този срок, моля свържете се с нас.Ние отследим изпращането и ще се свържем с вас възможно най-скоро с отговор.Нашата цел е задоволяване нуждите на клиентите!

7. Поради състоянието на запасите и на разликата във времето, ние ще изберем доставка на стока с първата ни достъпни на склад за бърза доставка.

8. Ние, търговец, не носим отговорност за внос такса, купувачът носи отговорност за това.Всеки спор, предизвикан от това, неразумен.

9. BR купувач, моля, предоставете cpf или cnpj, ще ви бъде по-добре да си по-бързо.Благодаря

Връщане на стока и пари

1. Имате 7 дни, за да се свържете с нас и на 30 дни, за да го върне от датата на получаването му.Ако този продукт е на ваше разположение повече от 7 дни, той се счита за използван, и НИЕ НЯМА да ВИ ИЗДАДЕМ на ВРЪЩАНЕ ИЛИ ПОДМЯНА.ИЗКЛЮЧЕНИЯ НЕ СЕ СЛУЧВА!Цената на доставката се заплаща както от продавача, така и купувача на половина.

2. Всички върнати стоки, ТРЯБВА да БЪДЕ в нова опаковка, и вие ТРЯБВА да ни ДАДЕ номер за проследяване, доставка, конкретната причина за връщане и вашият po#.

3. Ние ще ВИ възстановим ПЪЛНАТА СУМА на ПЕЧЕЛИВША залагания, след получаване на стока в нов състояние и опаковка, с всички компоненти и аксесоари, включени в комплекта, СЛЕД КАТО купувачът и продавачът да бъдат анулирани оферта за Energybg.eu.ИЛИ можете да изберете замени.

Етикети: tea сифон, Ръчна Машина За Еспресо, филтър за кафе, сифон, chemex, френската преса, отпадането за кафе, кафе френската преса, tea expresso, кафето студено

Тип кана за кафе Кафе перколяторы
Да се прилага Американско кафе, еспресо
Цвят Прозрачен
Обемът на 400 мл
Материал Стъкло
Текстура На Материала Термостойкое стъкло
Произход CN(Origin)
Вид на продукта Кана за кафе са ръчно изработени
На сцената Компанията, Кафе-сладкарница
търговска марка OEING

Напишете отзив

Изсипете По-800 МЛ/600 МЛ/400 МЛ Кафе машини за многократна употреба Постоянен Филтър от Неръждаема Стомана Ръчно Краен Кафе с Истински Дървени Ръкав

Изсипете По-800 МЛ/600 МЛ/400 МЛ Кафе машини за многократна употреба Постоянен Филтър от Неръждаема Стомана Ръчно Краен Кафе с Истински Дървени Ръкав

Особености: 100% високо качество на продуктите Форма: Ръчна удар класически стил V60 Цвят:Прозрачен, дърво, неръждаема стомана Стъклен материал: 200 мл/400 мл Капацитет:Дърво,

Свързани продукти