5ШТ Самостоящаяся Мивка Филтърни Торби с долно Оттичане Кофата Филтър с Кухненски Боклук Чанта Бял

Нов

12.18лв.

/ 22.14лв.

В наличност

Описание

Ти си все още беспокоишься за боклука в кухненската мивка?По време на готвене, нагибаясь и изхвърляне на боклука, той е много громоздок.При прибиране на реколтата остатъци равиоли пълни с водни петна, както и мивка притеснен за засоре.Самоносеща кофи торби за вас ще решат тези проблеми.

Характеристики

- Цвят: Бял.

- Материал:.

- Размер: приблизително 42x17.5x0.1cm.

- Изработен от висококачествен материал, силна здравина, анти-стареене, антигидролизной, безопасни и екологично чисти, без миризма, безопасни за използване.

- Може да се използва за измиване на зеленчуци, филтриране суповой вода и торби за боклук.

- По-голям капацитет за всякакъв вид ежедневна употреба, може да бъде отхвърлен след употреба, удобен и практичен, ще е супа.

- Тази конструкция на торбата за отпадъци източване на кухненски мивки с висока плътност на окото може ефективно да се предотврати попадането на косата, отпадъци от хартия, хранителни частици и други елементи на сливи.

- Ръкавен филтър мивки позволява на водата да поеме храна и отпадъци, освободи ръцете си от отпадъци мивки и мръсна вода.не се притеснявайте за запушване на мивката.

5 x Мивка Филтърни Торбички

Етикети: for kitchen tool, тип на ядрото на филтъра 1, филтърна гъба, тип 1, боклук кухня, pool filter type 5, водоустойчива лента, кошчето за баня, боклук за кухни, филтър тип 1 канализация, залепваща лента

Характеристика Опазване на околната среда
номер на модела 1
Материал PVC
Произход CN(Origin)
Стил Тип пресоване
Структура Стои
Това Е Едно Интелигентно Устройство No
Форма Кръг
Тип Кофа за съхранение

Напишете отзив

5ШТ Самостоящаяся Мивка Филтърни Торби с долно Оттичане Кофата Филтър с Кухненски Боклук Чанта Бял

5ШТ Самостоящаяся Мивка Филтърни Торби с долно Оттичане Кофата Филтър с Кухненски Боклук Чанта Бял

Описание Ти си все още беспокоишься за боклука в кухненската мивка?По време на готвене, нагибаясь и изхвърляне на боклука, той е много громоздок.При прибиране на реколтата

Свързани продукти