Seiko watch men watch top brand luxury Waterproof Sport men watch кварцов армейските часовници relogio SKS471J1

Нов

231.22лв.

/ 330.31лв.

В наличност

Уважение към клиента hi:

Попълване на запасите директно да купите в този магазин всички елементи са брендовыми, чисто нови оригинални автентични, независимо от каишка за ръка, движение, с, 100%, са оригинални заводскими, добре дошли в специализирани институции, като фалшива цена.Ние виждаме в продължение на години, в Alibaba, часовници и часовници Експрес категория е водещ на продавача, има много членове, наши стоки с оригинална търговска марка на международна група на карта, се ползват с международен екип от една година трудов стаж, свеждане до минимум на риска, което си проблеми у дома, моля, бъдете сигурни, избор и покупка.Пожелавам ви щастлив живот, благодаря ти!

Уважаеми клиенти,имам удоволствието да ви предоставя услуги.Моля,прочетете съдържанието, преди да купите, това е много важно. 1.Поръчката трябва да е написан в правилния адрес пощенски индекс, който трябва да се гарантира, че вашето помещение е много важна информация.Ако не въведете валиден пощенски код,което ще доведе до това, че вашата пратка не може да бъде транспортирана, ние не носим никаква отговорност. 2. Информация за поръчка трябва да бъде правилно е записано пълното име на получателя, адреса трябва да бъде точно записан номер на сграда или дом, адрес трябва да осигури точността на доставката на ключовите връзки.Не пишете съкращение на името на получателя.Ако закупуване на не последва магазин,да съобщите точна информация, ние не носим никаква отговорност. 3. Ние спазваме законите на подателя и митническата политика на страната по местоназначение. 4. Ние показваме на цената на стоката на страницата ни, а също така ще се използват по купони и да участват в дейности на платформата и други рекламни методи.Нашият магазин за продажби часа всички закупени марка оригинални автентични, така че продажната цена трябва да отговарят на изискванията на марката, не могат да намалят цените си или награда.Моля, не се използва за клиенти в магазин цени, отстъпки и други форми на продажбите.Благодаря ви за разбирането и съдействието.С най-добри пожелания.

Декларация за руския поръчка:

Тъй като руската пощенска политика се коригира, че купувачът трябва да попълни пълно име грузополучателя до нормален пикап, купувачът, преди да продавачът е изпратил съобщението на персонала за обслужване на клиенти на магазина или марка информация за поръчка, за да потвърди пълното име грузополучателя, пълното име на грешки, причинени от покупката в Русия, не може да експресна поща, продавачът не носи съответната отговорност.Благодаря ви за вашата подкрепа и разбиране Благодаря!На 7 декември 2017 година русия митническо изисква, за да INN купувача ( индивидуален номер ) указывался в Интернет на територията на Русия.Ако ИН не е в списъка на пощенска изпращане на поща ще бъде върната на подателя.Пощенската служба изисква от руския купувач да осигури индивидуален идентификационен номер (ИН) в Русия.Така че при поръчка трябва задължително да попълните или да се отбележи реквизити на отделните стаи (INN). (Например: КАЛАЙ 5012 **** 8237)Така че вашата пратка може да успее в митническата проектирането и разпространението по целия пощата на юг!

Етикети: часовници timex, ари гледа, гражданин сейко гледа, часовници seiko, часовници seamaster, посока на човек, мъжете гледат, corgeut miyota, мъжки кварцов часовник, армията часовник скими

номер на модела SKS471J1
Диаметър на циферблата 43 мм
Вид На Материала На Прозореца За Набиране На Номера Hardlex
Стил Бизнес
Вид на материала на лентата неръждаема стомана
Дължината на лентата 20 см
Движение КВАРЦ
Дебелина на корпуса 11 мм
Тип обков Закопчалката на гривната
Форма на корпуса Кръг
търговска марка Сейко
Характеристика Автоматична Дата, Хронограф, Пълен календар, водоустойчив
Дълбочина на водоустойчивост 10 бар
Произход JP(Произход)
Материал на корпуса неръждаема стомана
Тип елемент Кварцов Часовник
Документ Няма

Напишете отзив

Seiko watch men watch top brand luxury Waterproof Sport men watch кварцов армейските часовници relogio SKS471J1

Seiko watch men watch top brand luxury Waterproof Sport men watch кварцов армейските часовници relogio SKS471J1

Уважение към клиента hi: Попълване на запасите директно да купите в този магазин всички елементи са брендовыми, чисто нови оригинални автентични, независимо от каишка

Свързани продукти