14К Истинско Злато Елегантен Корейски Цвете Обеци за Жени Bling AAA Цирконий Кухи Дантела Обеци Сватба Brincos Bijoux Подарък

Нов

5.84лв.

/ 7.29лв.

В наличност

100% чисто нов и високо качество

Приложимо Пол: Женски Детски мъжки

Вътрешен цвят: Както е Показано На Фигура

Опаковка:Торба OPP

Тегло:около 10 г

Това е добър подарък за вашето семейство, приятели и колеги,

1.ДОСТАВКА ПО ЦЕЛИЯ СВЯТ.(С изключение на някои страни и APO/FPO)

2.Поръчки се обработват своевременно след потвърждаване на плащането.

3.Ние само ще изпратим на подтвержденному адрес на резервацията.Вашият адрес на поръчка Трябва да Съответства на адрес за доставка.

4.Може да има малка разлика в цвят,от настройките на монитора на компютъра.Изображенията са предназначени само за ваша справка.

5.Транзитно услуги се предоставя на превозвача и изключва почивни и празнични дни,по време на транзита може да варира,в частност, по време на празниците.

6.Ако не сте получили своята пратка в рамките на 45 дни от момента на плащане,моля,свържете се с нас,ние отследим изпращането и ще се свържем с вас възможно най-скоро с отговор, нашата цел е задоволяване нуждите на клиентите.

1.Имате 7 дни,за да се свържете с нас,и 30 дни,за да го върне от датата на получаването му, ако този продукт е на ваше разположение повече от 7 дни, той се счита за използван, и ние няма да ви издадем на връщане или подмяна, няма изключване цената на доставката носи както на купувача, така и продавача по два пъти.

2.Всички върнати стоки, трябва да бъде в оригинална опаковка,и вие трябва да ни даде номер за проследяване,доставка, конкретната причина за връщане и вашият PO#.

3.Ние ще ви върнем пълната сума, печеливш залог след получаване на предмети в първоначалното им състояние и опаковка, с всички компоненти и аксесоари,след което купувачът и продавачът да бъдат анулирани оферта за Energybg.eu,или можете да изберете замени.

4.Ние ще носи цялата стойност на доставката, ако стоката не е обявено.

Ние поддържаме високи стандарти за качество и се стремим към 100% удовлетвореност на клиента!обратната връзка е много важно ние ви молим незабавно да се свържете с нас, преди да ни дадете неутрален или отрицателен отговор feedback.така че ние можем да задоволително решаване на вашите проблеми.

Етикети: джевелри, корейски обеци на булката, 2 корейски обеци, 14 обеци, родословни, ухото, дамски златни часовници, кубични обеци 14к, малки обеци-дрънкулката, 925 цвете

Стил Сладък/Романтичен, Модни модели, Гореща разпродажба, Популярни, чар, елегантен, Реколта
Добре или Модерен Добре
Безплатна доставка ДА
Тегло на продукта 0.01
Тип обеци Обеци-карамфил
Произход CN(Origin)
Пол Жени, Жени, дама, Момиче, femme, Жена, mujer
търговска марка ФАКХВ
Тип на метали 14-Каратово злато е Попълнено
Материал 14к днешно позлатените покритие и цирконий
Доставка капки и търговия на едро да вземат
Тип сертификат Оценка От Трета Страна
Случай Сватба, Годишнина, Дата, ПРАЗНИК, Рожден ден, Годеж
номер на модела HY6E022
Централен камък Циркон
Страничната камък Няма
Форма\модел Геометрични
Задната част на находище Няма

Напишете отзив

14К Истинско Злато Елегантен Корейски Цвете Обеци за Жени Bling AAA Цирконий Кухи Дантела Обеци Сватба Brincos Bijoux Подарък

14К Истинско Злато Елегантен Корейски Цвете Обеци за Жени Bling AAA Цирконий Кухи Дантела Обеци Сватба Brincos Bijoux Подарък

100% чисто нов и високо качество Приложимо Пол: Женски Детски мъжки Вътрешен цвят: Както е Показано На Фигура Опаковка:Торба OPP Тегло:около 10 г Това е добър

Свързани продукти