1БР Моркови на Ренде Дърво и Неръждаема Стомана Картофи на Ренде Лук Слайсер Плодове Зеленчуци Инструменти Кухненски Приспособления OK 0763

Нов

4.24лв.

/ 4.99лв.

В наличност

Артикул : Ренде

Материал : Неръждаема стомана+Дърво

Цвят : като е приложен

Размер : приблизително 30x7x0.9cm

Тегло блок : около 70 g/бр

Забележка: 1.Поради разлика между различните монитори изображение може да не отразява действителния цвят на елемента.Благодарим ви!

2.Ние само ще изпратим на подтверженным адреси на поръчката, на адреса си на поръчката трябва да отговарят, за да кораб вашия адрес;ако вие променяте вашия адрес,ад говорят като нас, само за вас си.Благодаря ви за подкрепата.

3.Руски гостите трябва да се стандартизират адресна информация,моля,въведете вашето пълно име, което включва в себе си моето име, фамилия.,името на баща си.Благодаря ви за подкрепата.

4.Brail guests pls be attention that you must pay usd3.5 when you get from your customs.

Коментари

1) Тъй като вашата обратна връзка, е наистина важно за нас, моля, отделете няколко минути, за да оставите положителен коментар, ако сте доволни от нашите продукти и услуги.И ние ще направим същото за вас възможно най-скоро.Благодарим ви!

2) Моля, не се колебайте да се свържете с нас, преди да напусне отрицателно или неутрално мнение.Ние ще се опитаме да направим всичко възможно, за да разреши проблема и се погрижат за вашите нужди.

ВРЪЩАНЕ:

1) Ние гарантираме всички стоки, които продаваме.Ние предлагаме пълно възстановяване или повторно изпращане на стоките, ако ние му го пращат ви в грешка, не са получили или са повредени по време на транспортиране.

2) Всяко връщане трябва да се основава на доказателства.

Контакти:

1) Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас чрез TradeManager или да остави съобщение.

2) Ние искрено се надяваме, че ще можете да намерите тук това, което ви харесва, и да се сприятели с вас.Благодаря ви за подкрепата!Добър ден!

Доставка:

1) Ние изпращаме на всички на нашите продукти по целия свят въздушна поща стълб Кит , EMS или DHL.

2) за Доставка на въздушна поща стълб Кит(тегло по-малко от 2 кг ) - безплатно, това обикновено отнема 10-30 дни, за да пристигнат.Доставка EMS ,DHL (за голям поръчката или тегло, над 2 кг) ще се наложи заплащане на допълнителни такси за доставка.Това ще отнеме около 5-7 дни, за да пристигнат.Това може да отнеме повече време, поради забавяне на митническото оформяне, празници или метеорологични проблеми.

3) Вашата стока ще бъде изпратена, след като уеб сайта ще потвърди плащане в рамките на 24 часа.Пусков Срок-5-7 работни дни.

4) Ние ще ви изпратим имейл, номер за проследяване, когато ще изпратим на вашия продукт, моля, проверете го и поддържайте връзка с вашия местен офис.

Плащане:

1) плащане на Цялата защитена условно отлагане, и вашият пълно плащане трябва да бъде получена в рамките на 3 дни.

2) Плащането се извършва само след като сте потвърдете доставка.

Етикети: xs onesie лилава пижама

търговска марка мингричжигуан у дома
Материал Метални
Характеристика Съхраняват, Опазване на околната среда
Вид на метал неръждаема стомана
Тип Инструменти За плодове и Зеленчуци Рендета
Документ FDA, CE / EU, CIQ
Тип Инструменти за Плодове и Зеленчуци
номер на модела ок 0763
Произход CN(Origin)

Напишете отзив

1БР Моркови на Ренде Дърво и Неръждаема Стомана Картофи на Ренде Лук Слайсер Плодове Зеленчуци Инструменти Кухненски Приспособления OK 0763

1БР Моркови на Ренде Дърво и Неръждаема Стомана Картофи на Ренде Лук Слайсер Плодове Зеленчуци Инструменти Кухненски Приспособления OK 0763

Артикул : Ренде Материал : Неръждаема стомана+Дърво Цвят : като е приложен Размер : приблизително 30x7x0.9cm Тегло блок : около 70 g/бр Забележка: 1.Поради разлика

Свързани продукти