Природни Лилаво Минерали Слюда Суров Лепидолит полирани проекти За Изцеление Украса

Нов

23.52лв.

/ 28.34лв.

В наличност

Спецификация: Тип:Интериор Материал:Естествени лилаво минерали слюда Форма: на/ Тегло:80-100 грама Пакет са включени: 1X Забележка: Ние ще доставим стоката в произволен ред, но ние ще изберем най-добрите, за да ви изпрати, благодаря ви за вашето доверие и разбиране.В зависимост от големината на дланите и ъгъл на стрелба ще се наблюдават отклонения в размера.Моля, вижте подробна информация за тегло на продукта.Благодарим ви!

За продуктите : 1) Гаранция за качество всички продукти ще бъдат проверявани поне два пъти, преди опаковането и изпращането. 2) Фотография на кварцови камъни-всички снимки са истинска демонстрация на снимки. 3) Цветното шоу, дължащи се на разликите между всеки екран цветови различия трябва да съществува леко. 4) Размер се определя на базата на действителните измервания, тя може да бъде малка грешка разликата в размера се дължи на разликата в нивото на измерване страни.За поръчки: За информация за поръчване-ако клиентите попълват невярна адресна информация или не съответстват на запрашиваемому продукт, те предпочитат да преминат към друг продукт.Можете да изпратите съобщение в страницата за поръчка, за да го уведоми за това преди да се плати.За Начините на доставка и Срок за доставка : Ние изпращаме на всички на пратката чрез пощенска или глобална форма на експресна доставка.См. Подробна информация по-долу Забележка: 1. Проверка на избрания вариант за доставка. 2. Действителният срок на доставката не е фиксирана и забавянето е нормално поради неконтролирани фактори, като време, катастрофа, забастовочного движение и т.н. 3. Ако клиентите искат да доставят стоки по-бързо, моля, изберете експрес-опция за по-бързо и любезно плати експрес-такса, ако стойността на поръчката е по-малко от 150 долара общо, някои далечни страни може да ви струва много по-скъпо.Ние ще ви уведомим за международно телефона или електронната поща, преди да изпратите.

Етикети: калъф xr kardon case

търговска марка ACSDVOCATE
Произход CN(Origin)
Стил Модерен
Регионална функция Китай
Тема Талисман
Материал Crystal

Напишете отзив

Природни Лилаво Минерали Слюда Суров Лепидолит полирани проекти За Изцеление Украса

Природни Лилаво Минерали Слюда Суров Лепидолит полирани проекти За Изцеление Украса

Спецификация: Тип:Интериор Материал:Естествени лилаво минерали слюда Форма: на/ Тегло:80-100 грама Пакет са включени: 1X Забележка: Ние ще доставим стоката в произволен ред, но

Свързани продукти