Kevnicely Домашни Дрехи Лято Готина Малката Прашка Карикатура Модел Куче Жилетка Чихуахуа Кученце За Домашен Любимец Риза Дишаща Тениска За Кучета Котки

Нов

3.62лв.

/ 5.41лв.

В наличност

Спецификация:

Тип продукт: Тениска за домашни любимци

Материал: Памук

Размер: S , M , L,XL,XXL

Сезон:Пролет ,Лято

Списък с пакети:1 x Тениска за домашни любимци

Размер: 【S】 Дължина 20 СМ, Бюст 32 СМ, Шия 23 СМ 【M】, Дължина-25 СМ, Бюст 37 СМ, Шия 26 СМ 【L】 Дължина от 30 см, Бюст 42 СМ Шия 29 СМ

【XL】Дължина 35 СМ, бюст 47 СМ, шия 32 см

【XL】 Дължина 40 СМ, бюст 52 СМ, шия 35 см

Забележка:

1. При ръчно измерване без отклонение 1-4 виж

2. Ако искате да промените продукт от неправилен размер, моля свържете се с нас.

3. Бърза и безплатна доставка, не означава, че не трябва да плащат допълнителна митница.

4. Едно пътуване може да направи продукт е малко кратен или смачкани.Но това по никакъв начин няма да се отрази на качеството и използването на продукта.

5. Тъй като се използват различни екрани, изображението може да не отразява истинския цвят на продукта.Въпреки това ние гарантираме, че този стил ще бъде същото, както е показано на фигурата.

За доставка и връщане на пари

1. Ние изпращаме на всички поръчки в рамките на 5 дни се дължи на някои проверки по сигурността Energybg.eu...Дата на превоза може да бъде удължен, поради празници.

2. Вашият продукт ще бъде доставена до вас в продължение на 10-60 дни.За страните, откъдето получаваме по-малко поръчки, срокът на доставка да достигне 120 дни.

3. Ние поемаме отговорност да носи отговорност за каквито и да е грешно въпроси на доставка и качеството на продукта.

4. Компанията не носи отговорност за плащането на всяко митническо данък за страната на местоназначението.

5. Необходима информация, включително адрес, пощенски код, телефонен номер, номер на мобилен телефон, трябва да бъде пълна и точна.

6. За всеки руския национален клиент, моля посочете пълното име за пълна доставка на вашия продукт.

7. За търговци на едро, порекомендованы, че ние ще се свържем веднага за на най-добрите цени толкова, колкото на намаления за доставка.

За Возвратах

Ние ще проверяваме всички детайли, преди да ги изпратите на вас.В случай, когато продуктът е повреден по време на доставка или доставка, не се колебайте да ни се обадите и да ни уведомите в рамките на следващите седем дни.Нашият специален екип за обслужване на клиенти след проверка на поръчката или безплатно ще ви изпрати подмяна на вашата поръчка, или ще върне парите.Удовлетвореността на потребителите-основният ни мотив.

За обратна връзка

Обратната връзка с клиентите е изключително важна за нашата компания, моля дайте обратна връзка след всяка доставка.Ако сте доволни от продукт, и на предоставената услуга, не забравяйте да оставите положителен отзив и оценете нас.В случай, че не сте доволни от покупката си, моля, свържете се с нас и ние ще положим всички усилия, за да реши този проблем.Ние ще бъдем благодарни, ако се свържете с нас, преди да пиша отрицателен коментар.

За нашите услуги

Ако имате някакви въпроси, оставете съобщение, ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа и ние ще ви предоставим най-доброто обслужване.

Етикети: шкивная дрехи за кучета, куче с тениска, запалиха чихуахуа, дрехи за кучета и домашни животни koker, адрес чихуахуа, дрехи за кучета и домашни животни крисмас, млъкни и седни тук, за да клякам тениска, ежедневен пуловер хартия, за лабрадор, имената на чихуахуа

Тип елемент Жилетка за Кучета
Произход CN(Origin)
размер S/M/L/XL/XXL
Материал 100% Памук
Тип Куче
Сезон Всички сезони

Напишете отзив

Kevnicely Домашни Дрехи Лято Готина Малката Прашка Карикатура Модел Куче Жилетка Чихуахуа Кученце За Домашен Любимец Риза Дишаща Тениска За Кучета Котки

Kevnicely Домашни Дрехи Лято Готина Малката Прашка Карикатура Модел Куче Жилетка Чихуахуа Кученце За Домашен Любимец Риза Дишаща Тениска За Кучета Котки

Спецификация: Тип продукт: Тениска за домашни любимци Материал: Памук Размер: S , M , L,XL,XXL Сезон:Пролет ,Лято Списък с пакети:1 x Тениска за домашни любимци Размер:

Свързани продукти