Регулатор На Налягане На Кислород O2 Редуктор За Налягане Манометър Разходомер Разходомер

Нов

23.61лв.

/ 33.73лв.

В наличност

100% чисто нов и високо качество

OOTDTY

Характеристики:

Регулатор на налягането: изработен е от месинг, висока якост, износоустойчивост, устойчивост на корозия, най-добрата сигурност на запечатване.

Точен манометър: манометър е изработен от висококачествено стъкло, дебелото черво и анти-наклонен дизайн, ясна скали и с висока чувствителност.

Газов филтър: двойна защита, по-енергийно ефективен, по-икономична, по-безопасна за употреба; Прецизна обработка се използват за осигуряване на точността на обработка на всеки един детайл.

След специална обработка, тя съвсем не е лесна, за да заржаветь, дългата продължителност на живота и здрава, Компактна консистенция: декомпресия на високо налягане приема тип структура поршеня декомпресия, която е с малък е и дългата срок на служба;

Изработен е от висококачествен материал, който е траен и здрав, Приложими към: семеен болници, пестене на енергия, висока якост и устойчивост, малко и удобно, както вътрешни, така и външни.

Бутилка за приливите: Свалящ се и моющаяся, по-гигиеничная.Вграден филтър за предотвратяване на замърсяване

спецификация:

Име на продукта: Кислороден инхалатор

Материал: корпус от с сплав

Резба: G 5/8"(външна резба)

Забележка:

Моля,позволете 0-1 см грешка се дължи на ръчно измерване.pls, уверете се, че нямате нищо против, преди да предложите цена.

Поради разлика между различните монитори изображение може да не отразява действителния цвят на елемента.Благодарим ви!

Пакетът включва:

1 * Регулатор на налягането на кислород

1 * Носа кислородна тръба

Етикети: кислороден регулатор bullnose, разходомер на кислород, регулатор на налягане на кислород, газов регулатор c сензор, регулатор на налягането аргон, аргон, разходомер на въздуха, mi, кислороден анализатор медицински, разходомер на кислород

номер на модела Y5GD7HH1502043-W
Документ Няма
търговска марка OOTDTY
Произход CN(Origin)

Напишете отзив

Регулатор На Налягане На Кислород O2 Редуктор За Налягане Манометър Разходомер Разходомер

Регулатор На Налягане На Кислород O2 Редуктор За Налягане Манометър Разходомер Разходомер

100% чисто нов и високо качество OOTDTY Характеристики: Регулатор на налягането: изработен е от месинг, висока якост, износоустойчивост, устойчивост на корозия, най-добрата

Свързани продукти