Перфоратор 3Мм 16 mm 20 mm Pe Тръба е Подходящ За Пробиване Дупки Пробивна Инструмент Шланговые Фитинги Поливната Вода Градински Конектор Фитти

Нов

12.51лв.

/ 17.13лв.

В наличност

Изработен е от пластмаса с новата анти-ейдж технологии,с висококачествени материали,дълъг живот.

Науката дизайн,здравина Голяма,гъвкава,

Според ръчно дизайн,удобен за хващане,закалено тренировка,пробиване на чисти и спретнати.

Обикновено се използва при инсталиране на различни помощни чакъла и в други случаи,старательных и бързи.

Основното е практически приложимо за зеленчуци,плодови дървета,храсти,питомникам,и друга дупка маркуча за поливане на земното реколтата и тръби PE.

Цвят:син+черен

Материал:пластмаса+метал

Размер:13,3 см дължина

Съдържание на опаковката:

1 * удар дупка за маркуча

Само посоченото съдържание на пакета, както и други продукти, които не са включени.

Забележка: Светлинна стрелба и различни дисплеи може да доведе до това, че цветът на елемент от картината е малко по-различен от реалния.Допустимата грешка на измерване е +/- 1-3 виж

За въпроси, свързани със сътрудничеството:

Ние предлагаме добър продукт, с най-добрата цена,ние подкрепяме едро за доставка на/падане

1. За поръчки за доставка капка, моля забележете "поръчка дропшиппинг" , ние расставим приоритети то.

2. За поръчки на едро предоставяне/падане, ако имате някакви идеи за цена или пакет,моля,свържете се с нас предварително, ние ще ви предоставим най-доброто обслужване, за да удовлетворим вашите изисквания.

За Плащане:

Ако се сблъскате с някакъв проблем при плащане, моля, свържете се с Центъра за обслужване на клиенти Energybg.eu, да се обърнат за помощ:

За предоставяне на

1.Ние ще ви изпратим поръчки ВЪЗМОЖНО най-скоро в рамките на 2-5 дни(с изключение на почивните дни и на националните празници), след като вашето плащане ще приключи нормално.

2.Моля, напишете пълния си адрес за доставка с валиден номер на телефон и пощенски код, особено на купувачи от Русия и Беларус, моля, потвърдете вашето пълно име.

3.Ние гарантираме, като пощенска доставка и експресна доставка.За повечето страни пощенска доставка отнема около 25-35 работни дни, а за някои страни, като Бразилия, Перу, - повече.

Експресна доставка включва DHL, EMS, Energybg.eu Premium Доставка и специални линии, като Aramex.Това отнема около 7 дни.(Това ще се задържат,ако вашата страна ще се сблъска с някакъв проблем,стачка на работниците, проблем на времето и така нататък.)

За следпродажбено обслужване на едно

Ние сме надежден продавач, и ние имаме нашето професионално сервизно обслужване за всички наши обичаи.Ако имате някакви въпроси относно поръчката,моля ,свържете се с нас предварително, ние винаги ще бъдем тук, докато не получите щастлив отговор.

За Обратна връзка

1. Моля, проверете опаковката и стоката, когато вие ще получите го внимателно, за да сте сигурни, че няма проблем.

2. Ако имате някакви проблеми или не сте напълно доволни от своя пакет,моля не се колебайте да се свържете с нас, преди да напусне отрицателна обратна връзка.Ние ще решим този проблем, за да се погрижат за вас.

Етикети: седалка yz400

номер на модела Набор От Инструменти За Поливане На Градината
Материал Пластмаса
Произход CN(Origin)

Напишете отзив

Перфоратор 3Мм 16 mm 20 mm Pe Тръба е Подходящ За Пробиване Дупки Пробивна Инструмент Шланговые Фитинги Поливната Вода Градински Конектор Фитти

Перфоратор 3Мм 16 mm 20 mm Pe Тръба е Подходящ За Пробиване Дупки Пробивна Инструмент Шланговые Фитинги Поливната Вода Градински Конектор Фитти

Изработен е от пластмаса с новата анти-ейдж технологии,с висококачествени материали,дълъг живот. Науката дизайн,здравина Голяма,гъвкава, Според ръчно дизайн,удобен

Свързани продукти