Светлинен Магически Дъгата Топка Антистрес Дъга Футбол Пъзел Монтесори Развитие Играчка За Деца Стреса Играчка YJ023

Нов

6.11лв.

/ 11.51лв.

В наличност

Маркирани точки:

1、Образователна играчка с топка: топка на Дъгата-куб с 12 дупки и 11 топки в различни цветове.Номерът в решаването на пъзел с розови топката е в това, за да преместите топките в съответните отвори на един цвят.

2.Мозъчни закачки: Образователна играчка, която съчетава образование и развлечение-решение рейнбоу магическо кълбо е добър начин за тренировка на мозъка, за подобряване на паметта на децата, концентрация на вниманието, пациент на логическо мислене, пространственото мислене и гъвкавост на ръцете.

3、Rugged 3D Пъзел Cube: Изработен от безопасен и висококачествен материал ABS, гъвкаво, устойчиво и екологично безопасно, това е дълготраен проблем топка.

4.Идеални подаръци: Идеален подарък за рождения ден и празник (Коледа, Деня на благодарността, Хелоуин, Ден за защита на децата и т.н.), подходящи за момчета, момичета, юноши, възрастни и стари хора, подходящи за начинаещи и професионалисти.

5、Специална гаранция: Моля, бъдете сигурни, че нашите продукти са били подложени на строги проверки на качеството.Ако нашите продукти могат да не отговарят на вашите очаквания, вие можете да поискате пълно възстановяване на сумата или замяна.Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас.

Описание:

1. Тъй като темпото на работа и на живот се ускорява, ние наистина се нуждаем от повече отдих-решаване на пъзели топка cubes е здрав и добър избор.

2. Дъгата топка пъзел игра, светещи в синьо, в екологично чист и здрав, може да бъде вашия избор на забавления по всяко време и на всяко място.

3. Как се играе:

1. На случаен принцип преместете топката в дупката.

2. Смесете други топки в дупки в различни цветове.

3. Преместете топката така, че цветът на топката съответства на цвета на гнездата.

Спецификация:

Тип: магическа топка на дъгата

Материал: ABS-пластмаса

Размер: около 7,0 см/2,76 инча в диаметър

продуктовата носи етикет за услугата:

Магическа топка на дъгата*1

Бележки:

1. Не е подходящ за деца под 3 години.

2. Избягвайте всякакви части на тялото, в устата или задушаване.

3. Не изваждайте кубче насилствено.

Ключови думи:

Пъзел топка топка gobbles sticky топки топка magic 8 ball rainbow пъзел топка

Етикети: пъзел дъга футболна топка, пъзел игра с розови топката, футбол с розови топката, съоръжения магически дъгата топка пъзел, magic cube speed rainbow пъзел топка, светлинен магически топка на дъгата, дъгата цветна топка-пъзел, играта на дъгата топката, дъгата на балон обвивам, дъгата танцов бал

Материал Пластмаса
Документ CE
Произход CN(Origin)
Възрастова група 2-4 Години, 5-7 Години, 3 години
търговска марка МИНОКУЛ

Напишете отзив

Светлинен Магически Дъгата Топка Антистрес Дъга Футбол Пъзел Монтесори Развитие Играчка За Деца Стреса Играчка YJ023

Светлинен Магически Дъгата Топка Антистрес Дъга Футбол Пъзел Монтесори Развитие Играчка За Деца Стреса Играчка YJ023

Маркирани точки: 1、Образователна играчка с топка: топка на Дъгата-куб с 12 дупки и 11 топки в различни цветове.Номерът в решаването на пъзел с розови топката е в това, за да

Свързани продукти