чисто НОВ-Безплатна доставка A13 ALLWINN full purpose QFP176 Tablet чип Tablet PC CPU original spot

Нов

68.40лв.

/ 82.41лв.

В наличност

Въпроси, които изискват внимание

1 .за един и същ вид модели електронни компоненти на производителя понякога няколко производител, дата на производство, а понякога и повече от един, така че изображението е само за справка, обикновено само осигурява изображение връзки към купувачите на производител, понякога малка доставка на части не може в съответствие с вида на доставките на фабрика за изображения, ние също време.Клиентът ще бъде ясен в разрешено време, така че ако купувачите компоненти на строги изисквания, моля, имат наставка или производители, както и други специални изисквания при закупуване на компоненти, моля, свържете се с отдела за поддръжка на клиенти или декларират в бележка, за да отговори на нуждите на клиентите.

На второ място, за покупателях, подписывающих парцела: нашата предпоставка е пълен надежден и сигурен начин, но понякога груб доставка чрез куриерска фирма води до загуба или увреждане на компонентите.Загуба, причинена от него, може да се иска компания Express.Ако забележите, че опаковката е повредена или електронни компоненти са вътре, моля, проверете внимателно стока.При проверка на продукта, моля, сравнете броя и вида на закупените стоки и повреден ли пакет или не.Ако има някакви щети, той ще се свърже с продавача навреме.Ако няма връзка, продавачът не ще го приемат.Благодарим ви за разбирането.

3. Сервизно обслужване на Всички стоки в нашия магазин не са в самолета.Благодаря ви, че се native Реализирани След получаване на стоката.Ако имате някакви въпроси, моля, свържете се с магазин, ние ще ви дадем най-доброто решение в магазина, за да купя компоненти са машинную заваряване, срезной щифт или компоненти, предизвикани от изгаряне и на други купувачи грешки човешки причини, и в отговор се дължи на факта, че опаковката е по-силна и повредени, този магазин ще бъде даден обмен, обмяна на нестандартни проблеми на превоз носи отговорност за купувач.

Тъй като на пазара на чипс всеки ден е различен.Някои от тях се различават.Ние не са се променили цените на време.Така че, моля, попитайте за цена, преди да направите снимка, моля, посочете цената в същия ден, в противен случай нашият магазин не носи отговорност.В интерес и на двете страни, моля, прочетете следното, преди да закупят продукта: понякога се наблюдава спад на цената на стоката или неговия растеж.Вече е твърде късно да се актуализира връзка, така че, моля, да поиска от купувача да се консултирате с Али Вангвангом, преди да го вземе.

Моля, свържете се с всеки купувач пред мен, с онлайн-борса Taobao но често, за да се определи конкретни въпроси!В случай, че продуктът е бил продаден, никаква отговорност не се приема в случай, че продуктът е бил продаден. !

Експресна Shun Фън, с една и съща провинция в един и същи град 12 тримесечия, с една и съща провинция и различни градове на 13 тримесечия, с различни провинции 23-27 тримесечия.Плати същото.

Етикети: tx 96, DDR3 SDRAM, S905X, tanix h3, чип allwinner, 7 android таблет, stm32f429, 7-инчов таблет, 30v 10a лабораторен източник на захранване, android таблет

номер на модела 1
Тип IC Друго
Произход CN(Origin)
SONY Model PlayStation Portable
Съвместим Марка/Модел SONY
търговска марка NoEnName_Null

Напишете отзив

чисто НОВ-Безплатна доставка A13 ALLWINN full purpose QFP176 Tablet чип Tablet PC CPU original spot

чисто НОВ-Безплатна доставка A13 ALLWINN full purpose QFP176 Tablet чип Tablet PC CPU original spot

Въпроси, които изискват внимание 1 .за един и същ вид модели електронни компоненти на производителя понякога няколко производител, дата на производство, а понякога и повече

Свързани продукти