100-800 LED Ред Венец Коледно Дърво Фея Светлина Верига Водоустойчив Домашен Сватба Градина Открит празнична Украса Лампи

Нов

13.31лв.

/ 24.19лв.

В наличност

Здравейте!

Приятелю, добре дошли в нашия магазин.Ние сме производител на led нощни светлини и коледни светлини.Имаме много стилове на лампата, за да изберете.Ако не сте намерили в нашия магазин нужните ви лампа, можете да ни изпратите снимки.Ние подкрепяме едро и дропшиппинг.Ние ще ви предоставим качествени продукти и услуги.Благодаря ви за доверието и подкрепата.

Технически характеристики:

Брой LED : 10M*100LED/20M*200LED/30M*300LED/50М*400LED/100M*800LED

Напрежение: 220v EU plug/110 В US Plug

Режим: 8 Регулатор функции: 1.Комбинация; 2.In Вълна; 3.Последователни; 4.Бавно блясък; 5.Гони/Flash; 6.Бавното Затихване; 7.Трептене/Flash; 8.Постоянно включване.

Рейтинг IP: IP44 водоустойчив (моля, съхранявайте кутията на контролера и да се включат сухи)

Приложение: Коледа, сватба, банкет, семейство, хотел, кабелна телевизия, витрина на магазин, вътрешен двор.

Въпроси и отговори:

До: светлина Може да се използва оутдоорс?

А: Да, всички топки лампи е водоустойчив, но ако лампата се използва на открито, моля, уверете се, че пазите контролер и вилица, защото вилица и контролер не са водоустойчиви, моля, уверете се, че пазите накрайник и контролер .Докато вие сте от тях, можете да ги използвате на открито.

Защо избрахте нашият магазин?

1: Ние всички сме директни продажби фабрика, професионални коледни светлини.У нас има 1000 различни стилове с напрежение 110 и 220 V. в момента има голямо количество на запасите, така че ние можем бързо да доставим стоката в експресна компания.

2: Ние сме много внимателни във всяко процеса на генериране на коледни светлини, всички светлини ще бъдат проверени, ние можем да гарантираме, че светлините са добри, преди те да бъдат изпратени.

3: отново Сме се актуализират опаковка, с помощта на висококачествени пузырьковые колона и висококачествени чанти от балон фолио.Опаковка ще е по-безопасно.Разбира се, понякога има продукти, които са повредени поради насилие транспортиране на логистична компания, но това е много рядко.Ако се сблъскате с подобна ситуация, моля, не се притеснявайте, не потвърди поръчка, първо елате при нас, ние ще ви помогнем да се справят с него и аз задължително ще ви дам задоволителен отговор.

4: Нашите стандарти на обслужване: всичко се основава на интересите на клиентите, за да се избегне загуба на клиенти.Ако има проблем с определен пакет, ще трябва първо да дойде при нас, не отваряйте спор, ние ще се справим с него по-добре.Ние сме честни търговци.Ние сме много приятелски настроени към всички купувачи и обичаме да бъдем приятели с всички.Ние обичаме да се прави бизнес с честни купувачи и се надяваме да ви предоставим най-доброто обслужване.

5: За логистика, ние ще изберем текущата относително стабилна логистика за изпращане на поръчки, и като правило, те ще бъдат доставяни нормално.Въпреки това, тъй като това е пиков период на логистиката, а също така специален момент, скорост на малко количество пратки може да бъде по-бавно, отколкото обикновено.Всички продавачи не могат да контролират скоростта на логистиката.Ако се сблъскате с подобна ситуация, моля , не се притеснявайте и търпеливо чакайте., Свържете се с нас навреме, ние ще си сътрудничим с вас, за да проследят пратката.Ако пратката е изгубена, ние ще ви помогнем да подадете молба за връщане на парите.

Етикети: xr iphone antispyware glass

Дистанционно управление No
Е Диммируемым No
Цвят Бял, Червен, Лилаво, Сини, много, Розов, тъмно син
търговска марка NoEnName_Null
Гаранция 1 Година
Тип на батерията no
Случай градина
Източник На Захранване AC
Източник На Светлина Led лампи
Произход CN(Origin)
Включени Ли Лампи ДА
Името на празника Коледа
Използването на ПРАЗНИК
Номер на главата > 200
номер на модела Венец коледни светлини
Документ ce
Базов Тип no
Напрежение 220V
Дължина 10000cm, 1000cm
Разстояние Осветление 1-5m
Материал на корпуса Пластмаса
Музика Няма
Характеристики Венец коледни светлини
Нетъкани Материали Опашката No

Напишете отзив

100-800 LED Ред Венец Коледно Дърво Фея Светлина Верига Водоустойчив Домашен Сватба Градина Открит празнична Украса Лампи

100-800 LED Ред Венец Коледно Дърво Фея Светлина Верига Водоустойчив Домашен Сватба Градина Открит празнична Украса Лампи

Здравейте! Приятелю, добре дошли в нашия магазин.Ние сме производител на led нощни светлини и коледни светлини.Имаме много стилове на лампата, за да изберете.Ако не сте намерили

Свързани продукти