Режещи удари Писмо честита Нова Година на САМ Scrap Резервация Фотоалбум Релефни Карти на Хартия 97*60 мм

Нов

3.22лв.

/ 3.97лв.

В наличност

97*60 мм Писмо честита Нова Година на Рязане Умира САМ Скрап Резервация Фотоалбум Релефни Карти на Хартия

Състояние: 100% Чисто Нов

Материал: Въглеродна стомана

Цвят:Сребрист

Конвертиране на: 1 cm=0.39 инча/1 инч=2.54 см Може да бъде 0.1-0.2 см различно от ръчно измерване на-на-На-на светлина и екран разлика, цвят на елемента може да се различават малко от снимките. - Висококачествени, фини плашки вырезывания метални, изработени от стомана, 100% - за Работа в най-големите марки умират машини за рязане на

Доставка:

1)Ние ще изпратим пакети за световно чрез обслужване на въздушна поща Energybg.eu официално.Ние ще го доставим възможно най-скоро, когато плащането бъде потвърдено.Повечето парцели ще пристигне до вас в рамките на времето за доставка, както е показано на страница на поръчката, но понякога някъде може да има повече забавяния, защото това зависи и от нивото на обслужване пощенски служби на различни страни и митническа политика на вноса.Моля, бъдете малко по терпеливее и не се колебайте да се свържете с мен за помощ в този случай.

2)Ако времето защита на закупуване изтича, моля, свържете се с нас, за да го удължи.

Връщане:

1)Ако качество проблем с вашия продукт, тогава пльс приемат снимки за нас за проверка, след проверка, ние ще изпратим вашето или частично/пълно възстановяване.

2)Ако вашето помещение е загубена или не, получена в рамките на 60 работни дни, ние ще ви парцел или частично/пълно възстановяване.

Коментари:

1)Ако удовлетворяетесь с нашите продукт и обслужване, тогава моля дайте ни положителен резултат от експозиция с 5 звезда, която е много важна за нас.

2)Ако не удовлетворяетесь с детайли или нашите услуги, моля свържете се с нас преди да излезем всички обратни връзки, ние разтворим въпрос веднага, благодаря!

Съвети:

Търговия на едро и директна доставка са добре дошли.

За търговия на едро, ние ще предложим dicount, ако се свържете с нас преди заплащане.

За доставка на спад, ние бяхме в състояние да изпраща стоки до вашите клиенти наведнъж и не излезе никаква информация за нас, тъй като ви.

Ако харесвате нашите продукти, моля, следвайте нашия магазин.

Ако имате някакви проблеми, моля оставете съобщение нас, ние ще отговорим на вашата електронна поща, колкото е възможно по-скоро.

Етикети: ъглови удари, хартия умира сегменти, чайник умира сегменти, кънки умират от порязване, тагове умират сегменти, кутии умират сегменти, кошельковые печати, украшение умира сегменти, сегменти плашки оградата, етикети умират сегменти

Тип 2 Режещи удари Албум За Албуми
Тип 3 Марка за Scrapbooking
Използвайте за Направи си САМ Албум За Изрезки Албум Хартиена Картичка
Произход CN(Origin)
Материал Метал стомана
Цвят сребро
тип1 Шаблони за рязане на Печата
Вид модел Нерегулярная фигура, Писмо
Тип 4 плашки за рязане на метал

Напишете отзив

Режещи удари Писмо честита Нова Година на САМ Scrap Резервация Фотоалбум Релефни Карти на Хартия 97*60 мм

Режещи удари Писмо честита Нова Година на САМ Scrap Резервация Фотоалбум Релефни Карти на Хартия 97*60 мм

97*60 мм Писмо честита Нова Година на Рязане Умира САМ Скрап Резервация Фотоалбум Релефни Карти на Хартия Състояние: 100% Чисто Нов Материал: Въглеродна стомана Цвят:Сребрист Конвертиране

Свързани продукти