Pet toys ivan molars bite-resistant interactive dog toys training boredom dog bite stick bouncy ball

Нов

6.96лв.

/ 8.19лв.

В наличност

За Плащане

Ние приемаме Alipay, Western Union, всички основни кредитни карти се поставят в защитен плащане процесор.

Плащането трябва да бъде в рамките на 3 дни след поръчка.

Ако не можете да затворите сметката си веднага след търга, моля, изчакайте няколко минути, попълнете плащане в рамките на 3 дни и опитайте отново.

За Доставка

1. Глобални морски и въздушен транспорт. (с изключение на някои страни / apo / FPO)

2. Подреди нещата с поръчките навреме след потвърждаване на плащането.

Ние изпращаме стоки е само за подтвержденному адрес на резервацията.Вашият адрес на поръчката трябва да съвпада с вашия адрес за доставка.

4. Името на изображението не е реален проект, само за ваша информация.

5. Транзитно време на предоставяне на услуги, се предоставя на превозвача, с изключение на почивните и празнични дни.Транзитно време може да варира, особено в празнични дни.

6. Ако не получите стоката в рамките на 30 дни след плащане, моля, свържете се с нас.Ние отследим стока и ще се свържем с вас възможно най-скоро.Нашата цел е задоволяване нуждите на клиентите!

7. Поради състоянието на запасите и на разликата във времето, ние ще изберем, доставка на вашите стоки с първата ни достъпни на склад за бърза доставка.

Рекламации и връщане на парите

1. Имате 7 дни, за да се свържете с нас и на 30 дни да върнете продукта.Ако този продукт е на ваше разположение повече от 7 дни, той се счита за използван, и ние няма да ви издадем на връщане или подмяна.Никакви изключения!

2. Всички върнати стоки, трябва да бъде поставен в оригинална опаковка.Вие трябва да ни даде номер за проследяване, доставка, конкретната причина за връщане и вашият PO.

3. Ние ще ви върнем пълната сума, печеливш залог.След получаване на проекта в неговите начални условия и опаковката, включително всички компоненти и аксесоари, купувачът и продавачът аннулируют оферта за name free.Освен това, можете да изберете да го замени.

За обратна връзка

Ние поддържаме високи стандарти за качество и се стремим към 100% удовлетвореност на клиента!Обратната връзка е много важна.Ние ви молим незабавно да се свържете с нас, преди да ни даде неутрална или отрицателна обратна връзка, за да можем да задоволително решаване на проблема.

Ако ние не знаем проблем, ние не можем да го решим!

Етикети: регистрационен номер на къща, куче за, ръкав ухапване на куче, къща номер на открито, куче хапе ръкав трудно, възглавница за ухапване от куче, номер на къщата с подсветка, знак на стаи и къщи, ръкав ухапване от кучета пълен, куче конура

Тип Куче
Тип играчки Дъвче Играчки
Произход CN(Origin)
Материал TPR
Тип набиране No

Напишете отзив

Pet toys ivan molars bite-resistant interactive dog toys training boredom dog bite stick bouncy ball

Pet toys ivan molars bite-resistant interactive dog toys training boredom dog bite stick bouncy ball

За Плащане Ние приемаме Alipay, Western Union, всички основни кредитни карти се поставят в защитен плащане процесор. Плащането трябва да бъде в рамките на 3 дни след поръчка. Ако

Свързани продукти